MEDIA

Ο ημιτελικός Κυπέλλου Μπαρτσελόνα-Ρεάλ στο Οpen TV

Barcelona's Lionel Messi, left, steers the ball past Real Madrid's Sergio Ramos during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid, dubbed 'el clasico', at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 6, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi, left, steers the ball past Real Madrid's Sergio Ramos during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid, dubbed 'el clasico', at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 6, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

O πρώτος ημιτελικός του Copa del Rey μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε τηλεοπτική στέγη και στην Ελλάδα μέσω του Open TV.

Η νταμπλούχος Ισπανίας Μπαρτσελόνα ξεπέρασε το εμπόδιο της Σεβίλλης, η πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου Ρεάλ Μαδρίτης απέκλεισε την Ζιρόνα και πλέον οι δύο τους θα κοντραριστούν δύο φορές στα ημιτελικά του Copa del Rey με έπαθλο ένα εισιτήριο για τον τελικό.

Ο πρώτος ημιτελικός των δύο ομάδων θα λάβει χώρα την ερχόμενη Τετάρτη (6/2) στο "Καμπ Νόου" και το ευχάριστο για όλους τους ποδοσφαιρόφιλους είναι πως το "Clasico" θα μεταδοθεί τηλεοπτικά και στη χώρα μας (22:00 ώρα Ελλάδας), με το Open TV να εξασφαλίζει τα δικαιώματα τόσο του πρώτου ημιτελικού όσο και της ρεβάνς που είναι προγραμματισμένη για τις 27 Φεβρουαρίου.

Σημειώνεται πως Μπέτις και Βαλένθια είναι οι ομάδες που συνθέτουν το έτερο ζευγάρι των ημιτελικών του ισπανικού Κυπέλλου, με το Open TV να έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα και των δύο αγώνων που είναι προγραμματισμένοι για 6 και 27 Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ