MEDIA

Ο τελικός του ισπανικού Κυπέλλου στη Nova

FC Barcelona's Lionel Messi, right, duels for the ball against Valencia's Geoffrey Kondogbia during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, April 14, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi, right, duels for the ball against Valencia's Geoffrey Kondogbia during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, April 14, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Μπαρτσελόνα συγκρούεται με την Βαλένθια στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν" της Σεβίλλης με φόντο το τρόπαιο του Copa del Rey, με τον τελικό να μεταδίδεται από το συνδρομητικό κανάλι της Nova.

H Mπαρτσελόνα κατέκτησε για δεύτερη σερί σεζόν το πρωτάθλημα και τώρα έχει ως νέο στόχο το δεύτερο διαδοχικό νταμπλ με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της, αντιμετωπίζοντας στον 117ο τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας την Βαλένθια.

Ο αγώνας θα λάβει χώρα το ερχόμενο Σάββατο (25/5, 22:00) στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν" της Σεβίλλης και το ελληνικό φίλαθλο κοινό θα έχει την ευκαιρία να τον παρακολουθήσει σε απευθείας μετάδοση από τη Novasports1HD καθώς και μέσω της υπηρεσίας Nova Go.

Σημειώνεται πως η "Μπάρτσα" είναι η πολυνίκης του θεσμού με 30 κατακτήσεις αλλά και κυρίαρχος των τελευταίων ετών μετρώντας τέσσερις τρόπαια, ενώ στον αντίποδα η Βαλένθια επιστρέφει σε τελικό μετά από 11 χρόνια και θέλει να κατακτήσει το 7ο Κύπελλο Ισπανίας στην ιστορία της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ