MEDIA

Οι αγώνες μπαράζ της Bundesliga στην COSMOTE TV

Οι αγώνες μπαράζ της Bundesliga στην COSMOTE TV
2018 DFL

Οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά, μέσα από το COSMOTE SPORT 3HD, τους αγώνες μπαράζ Στουτγκάρδη-Ουνιόν Βερολίνου και Βέχεν Βιζμπάντεν-Ίνγκολσταντ.

Η αγωνιστική περίοδος 2018-19 στην Bundesliga και την Bundesliga 2 ολοκληρώθηκε με πρωταθλήτριες τις Μπάγερν Μονάχου και Κολωνία αντίστοιχα και οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά, μέσα από το COSMOTE SPORT 3HD, τους αγώνες μπαράζ Στουτγκάρδη-Ουνιόν Βερολίνου και Βέχεν Βιζμπάντεν-Ίνγκολσταντ.

Οι αγώνες αυτοί θα αναδείξουν τις τελευταίες ομάδες που θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν στις δύο πρώτες κατηγορίες του γερμανικού πρωταθλήματος, Bundesliga και Bundesliga 2.

Ο πρώτος αγώνας μεταξύ της Στουτγκάρδη, του δικού μας Τάσου Δώνη και της Ουνιόν Βερολίνου, που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα ολοκληρώσει τη λίστα με τις ομάδες που θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν στην Bundesliga, θα διεξαχθεί την Πέμπτη 23/5, στις 21.30, ενώ ο επαναληπτικός αγώνας θα μεταδοθεί την Δευτέρα 27/5 (21.30).

Ο πρώτος αγώνας Βέχεν Βιζμπάντεν- Ίνγκολσταντ για την ανάδειξη της ομάδας που θα αγωνισθεί τη νέα σεζόν στην Bundesliga 2, θα γίνει την Παρασκευή 24/5, στις 19.15 ενώ η επαναληπτική μεταξύ τους αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τρίτη 28/5, στις 19.15.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ