MEDIA

Οι κληρώσεις των ελληνικών ομάδων και το Super Cup Γερμανίας στην COSMOTE TV

Οι κληρώσεις των ελληνικών ομάδων και το Super Cup Γερμανίας στην COSMOTE TV
EUROKINISSI

Τη Δευτέρα (05/08) τα βλέμματα των ελληνικών ομάδων στρέφονται στις κληρώσεις που θα αναδείξουν τα ζευγάρια που θα αναμετρηθούν στα playoffs του Champions League και του Europa League, με την COSMOTE TV να μεταφέρει όλη τη δράση.

Το πρώτο ντέρμπι στα γερμανικά γήπεδα για αυτή τη χρονιά διεξάγεται το Σάββατο (03/08, 21.30), καθώς Ντόρτμουντ και Μπάγερν θα δώσουν μάχη για την απόκτηση του German Super Cup 2019. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 1HD.

Τη Δευτέρα (05/08) τα βλέμματα στρέφονται στις κληρώσεις που θα αναδείξουν τα ζευγάρια που θα αναμετρηθούν στα Playoffs του UEFA Champions League (13.00) και του UEFA Europa League (14.30). Η κλήρωση για το UEFA Champions League έχει μάλιστα "ελληνικό ενδιαφέρον", καθώς σε αυτή συμμετέχουν ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός. Οι κληρώσεις θα μεταδοθούν ζωντανά από το COSMOTE SPORT 1HD, καθώς και από το επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV από τα παρακάτω link: https://www.youtube.com/watch?v=1Zxv6s3efTY και https://www.youtube.com/watch?v=QLBfVnakWyI, αντίστοιχα.

ROGERS CUP ΜΕ ΤΣΙΤΣΙΠΑ

Ελληνικό ενδιαφέρον υπάρχει και στο τουρνουά τένις του Μόντρεαλ, καθώς εκεί θα βρεθεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς, για να αγωνιστεί ως Νο4 του ταμπλό. Το ATP Masters 1000 Rogers Cup κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 5/8 το και οι φίλοι του τένις θα το παρακολουθήσουν αποκλειστικά μέσω του COSMOTE SPORT 6HD.

Επίσης, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα συντονιστούν σε ένα ακόμα UFC Fight Night, καθώς το Σάββατο 3/8, στις 22.00 ο Colby Covington, γνωστός ως "Chaos" και ο Robby Lawler, ο αποκαλούμενος «Ruthless» θα συναντηθούν στο ρινγκ του Νιου Τζέρσι, για να διεκδικήσουν τη ζώνη οι στην κατηγορία welterweight. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 8HD.

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΜΕ FORMULA 1...

Τριήμερο μηχανοκίνητου αθλητισμού με Formula 1, WRC, ΜοtoGP & NASCAR Cup Series ζωντανά στα κανάλια COSMOTE SPORT.

Οι φαν του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα έχουν ένα "γεμάτο" τριήμερο (2-4/08) δράσης από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Formula 1, του WRC, του ΜοtoGP και του NASCAR Cup Series. Οι πιλότοι της Formula 1 από την Παρασκευή 2/8 έως την Κυριακή 4/8 θα αγωνίζονται στο σιρκουί του Χανγκάρορινγκ της Ουγγαρίας για το 12ο Grand Prix της χρονιάς. Όλη η δράση, από τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές (Παρασκευή 2/8, 11.50) έως τον αγώνα της Κυριακής (04/08, 16.00) θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 5HD.

Το ίδιο τριήμερο, το WRC ταξιδεύει στην Φινλανδία, για τον 9ο αγώνα της χρονιάς και οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν όλες τις ειδικές διαδρομές συμπεριλαμβανομένης της Power Stage (Κυριακή 4/8, 13.00) από το COSMOTE SPORT 8HD.

...KAI MOTO GP

Πλούσια δράση υπάρχει και στις πίστες του ΜοτοGP, καθώς διεξάγεται στην Τσεχία το Monster Energy Grand Prix Ceske republiky. Όλοι οι αγώνες, από τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές (Παρασκευή 2/8, 10.50) έως τον τελικό της Κυριακής 4/8 (14.30) θα προβληθούν από το COSMOTE SPORT 7HD.

Τέλος, την Κυριακή 4/8, στις 22.00 οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα ταξιδέψουν αποκλειστικά μέσω του COSMOTE SPORT 8HD στη Νέα Υόρκη, για τον αγώνα του NASCAR Cup Series, που διεξάγεται στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ