MEDIA

Παγκόσμιο Κύπελλο: Σάρωσε και στην τηλεθέαση η Εθνική

Παγκόσμιο Κύπελλο: Σάρωσε και στην τηλεθέαση η Εθνική
EUROKINISSI

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τράβηξε όλα τα βλέμματα στην πρώτη της νίκη επί του Μαυροβουνίου καθηλώνοντας περίπου 900.000 Έλληνες μπροστά στις τηλεοράσεις τους

Η Εθνική Ανδρών έκανε εμφατικό ξεκίνημα στην πρώτη της επίσημη αναμέτρηση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, επικρατώντας άνετα του Μαυροβουνίου με 85-60. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πραγματοποίησε μία... επαγγελματική νίκη στην πρεμιέρα της πρώτης φάσης, δείχνοντας ωστόσο ότι έχει ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης και χαρίζοντας εντυπωσιακές φάσεις που έκαναν ακόμα πιο ελκυστικό το προϊόν για όσους την παρακολούθησαν.

Χαρακτηριστικό είναι ότι την πρώτη προσπάθεια της Εθνικής είδαν περίπου 900.000 τηλεθεατές, που σε επίπεδα τηλεθέασης ποσοστιαία μεταφράζεται σε 36%, ενδεικτικό της πίστης που υπάρχει από τους Έλληνες στο συγκρότημα του Θανάση Σκουρτόπουλου, των προσδοκιών που έχει δημιουργήσει και φυσικά του ελκυστικού μπάσκετ που "υποσχέθηκαν" με το... καλημέρα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι υπόλοιποι διεθνείς.

Με τον MVP του NBA να αποτελεί το πιο εμπορικό όνομα της διοργάνωσης δίνοντας ένα... πρόγευμα στα 16' που αγωνίστηκε, τον Γιώργο Παπαγιάννη να πραγματοποιηθεί τρία δυναμικά καρφώματα και τους υπόλοιπους διεθνείς να ακολουθούν συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου, η «επίσημη αγαπημένη» ανάγκασε τους Έλληνες να... στερηθούν τον μεσημεριανό ύπνο της Κυριακής (1/9) και να καθίσουν μπροστά στις τηλεοράσεις τους.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ