MEDIA

Πέθανε ο δημοσιογράφος, Αντώνης Πυλιαρός

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, μετά το πέρας της παρέλασης για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, απένειμε τη Διαμνημόνευση Αστέρα Αξίας και Τιμής στον δημοσιογράφο Αντώνη Πυλιαρό, ο οποίος για περίπου 35 χρόνια μετέδιδε τη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης από τη συχνότητα της ΕΡΑ και της Αθήνας από τη συχνότητα της ΕΡΤ. (EUROKINISSI/ΥΠΕΘΑ/ΔΝΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ)
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, μετά το πέρας της παρέλασης για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, απένειμε τη Διαμνημόνευση Αστέρα Αξίας και Τιμής στον δημοσιογράφο Αντώνη Πυλιαρό, ο οποίος για περίπου 35 χρόνια μετέδιδε τη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης από τη συχνότητα της ΕΡΑ και της Αθήνας από τη συχνότητα της ΕΡΤ. (EUROKINISSI/ΥΠΕΘΑ/ΔΝΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ) EUROKINISSI

Σε ηλικία 75 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο δημοσιογράφος Αντώνης Πυλιαρός που είχε συνδέσει με την φωνή την περιγραφή σπουδαίων αθλητικών γεγονότων.

Ο δημοσιογράφος Αντώνης Πυλιαρός άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών. Οι περισσότεροι είχαν συνδέσει την μεταλική φωνή του με την κάλυψη των στρατιωτικών παρελάσεων και μάλιστα είχε βραβευτεί για αυτό πριν από τρία χρόνια.

Ωστόσο, είχε περιγράψει πολλά σπουδαία αθλητικά γεγονότα όντας για περισσότερα από 30 χρόνια μέλος του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ.

Στο βιογραφικό του είχε εκατοντάδες μεταδόσεις ποδοσφαιρικών αγώνων, είχε ομως συνδέσει το όνομα του και με μεγάλες επιτυχίες Ελλήνων αθλητών στον στίβο. Μεγάλη του αγάπη ήταν φυσικά το ραδιόφωνο και πριν από περίπου έναν χρόνο είχε δηλώσει στο "Metropolis": "Το ραδιόφωνο είναι το μέσο μέσω του οποίου οι άνθρωποι μπορούν να εκφράσουν τις απόψεις, τις ανησυχίες και παράπονά τους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ