MEDIA

Ποια ματς θα δείξει η Cosmote TV στην πρεμιέρα της Premier League

Manchester City's goalkeeper Claudio Bravo dives as the ball comes off the underside of the crossbar during the Community Shield soccer match between Manchester City and Liverpool at Wembley Stadium in London, Sunday, Aug. 4, 2019. (AP Photo/Frank Augstein)
Manchester City's goalkeeper Claudio Bravo dives as the ball comes off the underside of the crossbar during the Community Shield soccer match between Manchester City and Liverpool at Wembley Stadium in London, Sunday, Aug. 4, 2019. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Διαβάστε ποια ματς θα δείξει η Cosmote TV για την 1η αγωνιστική της Premier League, που ξεκινάει αυτή την εβδομάδα. Πρεμιέρα για την πορτογαλική Liga NOS.

Πρεμιέρα κάνει αυτή την εβδομάδα, αποκλειστικά στην COSMOTE TV, η αγωνιστική περίοδος 2019-2020 της Premier League. Η επίσημη εκκίνηση της νέας σεζόν θα δοθεί την Παρασκευή (9/8, στις 22.00), με τη Λίβερπουλ να υποδέχεται τη Νόριτς, που συμμετέχει στην Premier League μετά από τρία χρόνια απουσίας.

Από τα ματς της εβδομάδας ξεχωρίζει, επίσης, το ντέρμπι ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι την Κυριακή, 11/8, στις 18.30.

Από φέτος, η αγγλική διοργάνωση προχωρά σε σημαντικές αλλαγές. Εκτός από τους νέους κανονισμούς για τα πέναλτι, τα χέρια και τις αλλαγές των παικτών, η Premier League εισάγει για πρώτη φορά στην ιστορία της, τη χρήση του VAR (Video Assistant Referee), ενώ η χειμερινή διακοπή του πρωταθλήματος προγραμματίζεται για τον Φεβρουάριο.

Η νέα σεζόν της Premier League έχει και ελληνικό χρώμα, καθώς την πορεία τους στα γήπεδα της Αγγλίας συνεχίζουν οι Έλληνες διεθνείς Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Κωνσταντίνος Μαυροπάνος με την Άρσεναλ και ο Χοσέ Χολέμπας με την Γουότφορντ.

Ποια ματς θα δείξει η Cosmote TV στην πρεμιέρα της Premier League

Πρεμιέρα για την πορτογαλική Liga NOS στα κανάλια COSMOTE SPORT

Μαζί με την Premier League ξεκινάει αυτήν την εβδομάδα και η Liga NOS, οι αγώνες της οποίας θα μεταδίδονται και τη σεζόν 2019-2020 ζωντανά & αποκλειστικά από τα κανάλια COSMOTE SPORT. Η επίσημη πρεμιέρα του πορτογαλικού πρωταθλήματος γίνεται το Σάββατο 10/8 με την αναμέτρηση Ζιλ Βιθέντε-Πόρτο (21.00, COSMOTE SPORT 2HD).

Την ίδια μέρα στις 23.30, το ενδιαφέρον στρέφεται στον αγώνα ανάμεσα στη Μπενφίκα του Ανδρέα Σάμαρη και του Οδυσσέα Βλαχοδήμου και την Πάσος Φερέιρα (COSMOTE SPORT 2HD).

Ποια ματς θα δείξει η Cosmote TV στην πρεμιέρα της Premier League

Δείτε τον αθλητικό τηλεοπτικό χάρτη της εβδομάδας, όπου φυσικά περιλαμβάνει και την Premier League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ