MEDIA

Πού θα δείτε ΑΕΚ - Μπενφίκα και τα υπόλοιπα 15 παιχνίδια του Champions League

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δείτε αναλυτικά σε ποια κανάλια θα παρακολουθήσετε τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League, όπου μεταξύ άλλων η ΑΕΚ αναμετράται με τη Μπενφίκα στο ΟΑΚΑ (2/10, 22:00)

Η φάση των ομίλων του UEFA Champions League είναι σε εξέλιξη και ο φαν του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ απέναντι στην Μπενφίκα, ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV (Τρίτη 2/10, 22.00, COSMOTE SPORT 2HD).

Οι τηλεθεατές θα συντονιστούν από τις 18.30, με όλες τις εξελίξεις που αφορούν στο ματς, αλλά και με τους υπόλοιπους αγώνες της ημέρας, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και αποκλειστική συνέντευξη του προπονητή της «Ένωσης», Μαρίνου Ουζουνίδη και του κεντρικού αμυντικού της ΑΕΚ Ούρος Τσόσιτς μέσα από την εκπομπή “UEFA Champions League Show” (COSMOTE SPORT 2HD) με τους Τάσο Κολλίντζα, Βασίλης Σαμπράκο και Μιχάλης Τσόχο, ενώ λίγο πριν τη «σέντρα» θα μεταφερθούν στον αγωνιστικό χώρο μέσα από την pregame εκπομπή (21.00). Εκεί θα βρίσκεται ο Αντρέα Παλομπαρίνι, ο οποίος θα μεταφέρει τα τελευταία νέα γύρω από την αναμέτρηση. Τη σκυτάλη θα πάρει στις 22.00 ο Στέφανος Αβραμίδης για την «κάλυψη» του ματς, ενώ οι Πάνος Μάλαμας και Κώστας Γιαλιτάκης θα είναι στο ρεπορτάζ.

Μεταξύ άλλων, την Τρίτη 2/10 στην αγωνιστική δράση της φάσης των ομίλων ξεχωρίζουν τα παιχνίδια Χόφενχαϊμ-Μάντσεστερ Σίτι (19.55, COSMOTE SPORT 3HD), Μπάγερν Μονάχου-Άγιαξ (22.00, COSMOTE SPORT 3HD) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Βαλένθια (22.00, COSMOTE SPORT 5HD). Με την ολοκλήρωση των ματς της ημέρας, οι συνδρομητές θα επιστρέψουν στο στούντιο των καναλιών COSMOTE SPORT και την εκπομπή “UEFA Champions League Show” για τα highlights, τις αποκλειστικές δηλώσεις και τις αναλύσεις.

Επίσης, την ίδια ημέρα οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν στη διάθεσή τους και τον αγώνα ΑΕΚ-Μπενφίκα στο πλαίσιο του UEFA Youth League, με τη συμμετοχή των νεαρότερων παικτών των δύο ομάδων (17.00, COSMOTE SPORT 7HD).

Πού θα δείτε ΑΕΚ - Μπενφίκα και τα υπόλοιπα 15 παιχνίδια του Champions League

Το δεύτερο μέρος της 2ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί, την Τετάρτη 3/10, με τους συνδρομητές της COSMOTE TV, να έχουν στη διάθεσή τους ζωντανά και αποκλειστικά και τα 8 παιχνίδια της ημέρας. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν τα Νάπολι-Λίβερπουλ (22.00, COSMOTE SPORT 3HD), Τότεναμ-Μπαρτσελόνα (22.00, COSMOTE SPORT 2HD), και Ντόρτμουντ-Μονακό (22.00, COSMOTE SPORT 7HD).

Πού θα δείτε ΑΕΚ - Μπενφίκα και τα υπόλοιπα 15 παιχνίδια του Champions League

Και την Τετάρτη 3/10 η εκπομπή “UEFA Champions League Show” (18.30, COSMOTE SPORT 2HD) θα παρουσιάσει όλα τα νέα από τα ευρωπαϊκά γήπεδα, όπου υπάρχει δράση, ενώ με τη λήξη των αναμετρήσεων, θα προβάλλει τα καλύτερα στιγμιότυπα, τις καθοριστικές φάσεις και τις δηλώσεις παικτών και προπονητών. Επιπλέον, το διήμερο 2-3/10 μέσα από την εκπομπή “UEFA Champions League Λεπτό προς Λεπτό” οι συνδρομητές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ξεχωριστά τις καλύτερες στιγμές από τα ματς της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης (19.45, COSMOTE SPORT 1HD).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ