MEDIA

Πού θα δείτε την Εθνική Ελλάδας στο Nations League και τα υπόλοιπα παιχνίδια

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ / NATIONS LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ / NATIONS LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Εθνική Ελλάδας... παίζει μπάλα στα κανάλια της Cosmote TV. Διαβάστε πού θα δείτε τα ματς της γαλανόλευκης για το Nations League, αλλά και τα υπόλοιπα ματς της νεοσύστατης διοργάνωσης της UEFA.

H νεοσύστατη διοργάνωση της UEFA, UEFA Nations League, συνεχίζεται το 6ήμερο 11-16/10 και οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος απέναντι στην Ουγγαρία (Παρασκευή, 12/10, 21.45, COSMOTE SPORT 1HD) και τη Φινλανδία (Δευτέρα 15/10, 21.45, COSMOTE SPORT 1HD), καθώς και τους υπόλοιπους αγώνες των ευρωπαϊκών εθνικών ομάδων ζωντανά και σε HD στα κανάλια COSMOTE SPORT.

Η δράση αρχίζει την Πέμπτη, 11/10, με τα ματς Πολωνία-Πορτογαλία (21.45, COSMOTE SPORT 1HD) και Ρωσία-Σουηδία (21.45, COSMOTE SPORT 2HD) να ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων, ενώ την Παρασκευή 12/10 το ενδιαφέρον των φίλων του ποδοσφαίρου στρέφεται στον εντός έδρας αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Ουγγαρία (21.45, COSMOTE SPORT 1HD). Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πριν την έναρξη του ματς, ειδικά θέματα, τις αφίξεις των ομάδων στο γήπεδο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, αλλά και να ενημερωθούν για τις ενδεκάδες, μέσα από την εκπομπή “UEFA Nations League Show” με τον Aντρέα Παλομπαρίνι (20.30, COSMOTE SPORT 1HD).

Με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, η εκπομπή θα επιστρέψει με τις αποκλειστικές δηλώσεις παικτών και προπονητών στην κάμερα της COSMOTE TV, αλλά και τα καλύτερα στιγμιότυπα. Την ίδια ημέρα στις 21.45, το Βέλγιο υποδέχεται την Ελβετία (COSMOTE SPORT 4HD), η Κροατία την Αγγλία (COSMOTE SPORT 3HD), η Αυστρία τη Β. Ιρλανδία (COSMOTE SPORT 7HD), η Εσθονία τη Φινλανδία (COSMOTE SPORT 2HD), η Λευκορωσία το Λουξεμβούργο (COSMOTE SPORT 8HD) και η Μολδαβία το Σαν Μαρίνο (COSMOTE SPORT 9HD).

Πλούσια είναι η δράση και το Σάββατο, 13/10, με τη διεξαγωγή 8 αγώνων, από τους οποίους ξεχωρίζουν οι: Ολλανδία-Γερμανία (21.45, COSMOTE SRORT 1HD), Νορβηγία- Σλοβενία (19.00, COSMOTE SPORT 1HD) και Βουλγαρία- Κύπρος (21.45, COSMOTE SPORT 2HD). Με τη λήξη των αναμετρήσεων της ημέρας, η εκπομπή “UEFA Nations League Show” (23.45, COSMOTE SPORT 1HD) θα προβάλει τις καλύτερες στιγμές των αγώνων, μέσα από πλούσιο ρεπορτάζ και αναλύσεις. Την Κυριακή, 14/10, διεξάγονται μεταξύ άλλων τα ματς Ρωσία-Τουρκία (19.00, COSMOTE SPORT 1HD) και Ρουμανία- Σερβία (16.00, COSMOTE SPORT 9HD).

Η Δευτέρα, 15/10, έχει ελληνικό χρώμα, καθώς η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Φινλανδία (21.45, COSMOTE SPORT 1HD). Οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα «μεταφερθούν» στο Ελσίνκι πριν την έναρξη του αγώνα, καθώς μέσα από το “UEFA Nations League Show” (20.30, COSMOTE SPORT 1HD), θα γίνει η πρώτη σύνδεση με τους απεσταλμένους της COSMOTE TV, Σωτήρη Κωσταβάρα και Ανδρέα Σερεβέτα, οι οποίοι θα βρίσκονται στο γήπεδο για να μεταφέρουν όλο το παρασκήνιο και το κλίμα, πριν από τη «σέντρα».

Μετά το τέλος του αγώνα, η εκπομπή θα επιστρέψει με αποκλειστικές δηλώσεις παικτών, αλλά και αναλύσεις. Την ίδια μέρα, η Ισπανία αντιμετωπίζει την Αγγλία (21.45, COSMOTE SPORT 3HD), και η Εσθονία την Ουγγαρία (21.45, COSMOTE SPORT 2HD).

Την Τρίτη, 16/10, ολοκληρώνεται η τέταρτη αγωνιστική του UEFA Nations League,από την οποία ξεχωρίζει η αναμέτρηση των δυο τελευταίων παγκόσμιων πρωταθλητών, Γαλλίας-Γερμανίας, (21.45, COSMOTE SPORT 1HD). Παράλληλα, η Ουαλία επισκέπτεται την Ιρλανδία (21.45, COSMOTE SPORT 3HD) ενώ η Σλοβενία φιλοξενεί την Κύπρο (21.45, COSMOTE SPORT 2HD).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ