MEDIA

Σεβίλλη - Ίντερ: Ζωντανά ο τελικός από το Youtube της COSMOTE TV

Inter Milan's Romelu Lukaku celebrates after scoring his side's second goal during the Europa League quarter finals soccer match between Inter Milan and Bayer Leverkusen at Duesseldorf Arena, in Duesseldorf, Germany, Monday, Aug. 10, 2020. (AP Photo/Martin Meissner)
Inter Milan's Romelu Lukaku celebrates after scoring his side's second goal during the Europa League quarter finals soccer match between Inter Milan and Bayer Leverkusen at Duesseldorf Arena, in Duesseldorf, Germany, Monday, Aug. 10, 2020. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ταυτόχρονη ζωντανή μετάδοση του τελικού του Europa League Σεβίλλη - Ίντερ από το επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV & το κανάλι COSMOTE SPORT 4K. Καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής "UEFA Europa League Show" ο Στέλιος Γιαννακόπουλος

Η κατάκτηση του τροπαίου του φετινού UEFA Europa League κρίνεται ανάμεσα στην πολυνίκη του θεσμού Σεβίλη και την Ίντερ, που επιστρέφει μετά από μία δεκαετία σε ευρωπαϊκό τελικό, σε μία αναμέτρηση που θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια COSMOTE SPORT (COSMOTE SPORT 2HD, COSMOTE SPORT 4K), καθώς και από το επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV, την Παρασκευή 21/8 στις 22.00.

Πριν από την έναρξη του τελικού, οι τηλεθεατές θα συντονιστούν στην εκπομπή "UEFA Europa League Show", καθώς οι Στέφανος Αβραμίδης και Σωτήρης Κωσταβάρας θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στους δύο φιναλίστ, ενώ μαζί με τον πρώην Έλληνα διεθνή, Στέλιο Γιαννακόπουλο, ο οποίος θα βρίσκεται στο στούντιο, θα προσεγγίσουν την αναμέτρηση. Η εκπομπή θα προβληθεί ταυτόχρονα από το COSMOTE SPORT 2HD και το επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV, στις 20.30.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, το "UEFA Europa League Show" θα επιστρέψει με τον απόηχο, τα καλύτερα στιγμιότυπα και τις δηλώσεις παικτών και προπονητών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ