MEDIA

Στην COSMOTE TV το Moto GP έως το 2023

Italy's Valentino Rossi rides his Yamaha during the fourth practice session for Sunday's Emilia Romagna Motorcycle Grand Prix at the Misano circuit in Misano Adriatico, Italy, Saturday, Sept. 19, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
Italy's Valentino Rossi rides his Yamaha during the fourth practice session for Sunday's Emilia Romagna Motorcycle Grand Prix at the Misano circuit in Misano Adriatico, Italy, Saturday, Sept. 19, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

H COSMOTE TV εξασφάλισε τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης και για τις διοργανώσεις MotoGP™, Moto2™, Moto3™, MotoE™, MotoGP eSport Championship & Red Bull MotoGP Rookies Cup.

Τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης του παγκόσμιου πρωταθλήματος MotoGP στην Ελλάδα, για την τριετία 2021-2023, ανανέωσε η COSMOTE TV, που φιλοξενεί την κορυφαία διοργάνωση μηχανοκίνητου αθλητισμού από το 2012.

Από τη νέα αγωνιστική περίοδο, που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2021 στο σιρκουί του Λοσάιλ στο Κατάρ, οι φαν του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT HD, όλους τους αγώνες της δημοφιλούς διοργάνωσης, μαζί με αυτούς των Moto2, Moto3 και του FIM Enel MotoE World Cup. Στο πρόγραμμα μεταδόσεων έως το 2023 περιλαμβάνονται, επίσης, το MotoGP eSport Championship, καθώς και το Red Bull MotoGP Rookies Cup, μέσα από το οποίο αναδεικνύονται οι μελλοντικοί πρωταθλητές του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Το πλούσιο θέαμα του MotoGP συμπληρώνει η εκπομπή της COSMOTE TV, "Grand Prix", η οποία μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από τις δημοφιλέστερες, παγκοσμίως, διοργανώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού, που φιλοξενούνται στα αθλητικά κανάλια COSMOTE SPORT HD, όπως MotoGP, Formula 1, WRC και Formula 2.

"Τα μηχανοκίνητα είναι από τις δημοφιλέστερες αθλητικές διοργανώσεις στο πρόγραμμά μας. Είμαστε χαρούμενοι που ανανεώνουμε την μακροχρόνια συνεργασία μας με την Dorna Sports για το MotoGP για τα επόμενα τρία χρόνια. Με το MotoGP, καθώς και με τις υπόλοιπες διοργανώσεις μας, η COSMOTE TV θα παραμείνει ο νούμερο ένα προορισμός για τους φίλους των motorsports στην Ελλάδα", δήλωσε o Executive Director της COSMOTE TV, κ. Δημήτρης Μιχαλάκης.

"Είμαστε χαρούμενοι που ανανεώνουμε τη συμφωνία μας με την COSMOTE TV για άλλες 3 σεζόν, ξεπερνώντας πλέον το ορόσημο των 10 ετών συνεργασίας. Η COSMOTE TV έχει αποδειχθεί ένας πολύτιμος συνεργάτης όλα αυτά τα χρόνια, προσφέροντας ασυναγώνιστη τηλεοπτική κάλυψη του παγκόσμιου πρωταθλήματος MotoGP στην Ελλάδα. Περιμένουμε με ανυπομονησία οι Έλληνες φαν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν για άλλα τρία χρόνια αποκλειστική και ποιοτική κάλυψη των διοργανώσεων MotoGP, Moto2, Moto3 και MotoE, όπως και των MotoGP eSport Championship και Red Bull MotoGP Rookies Cup" πρόσθεσε ο Managing Director της Dorna Sports, κ. Manel Arroyo.

Η COSMOTE TV είναι η Νο 1 συνδρομητική τηλεόραση στην ελληνική αγορά με συνδρομές σε πάνω από 560 χιλιάδες νοικοκυριά. Λειτουργώντας αυτόνομα και ολοκληρωμένα, ως πάροχος συνδρομητικών υπηρεσιών τηλεόρασης, προσφέρει πρόσβαση σε αποκλειστικό premium περιεχόμενο, μέσα από 70 κανάλια, από τα οποία 16 κανάλια παραγωγής COSMOTE TV (CINEMA, SERIES, SPORT, HISTORY) και είναι διαθέσιμη μέσω δορυφορικής και Over The Top (OTT) πρόσβασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ