MEDIA

Στο pre-game του ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός ο Ρενέ Χένρικσεν

Στο pre-game του ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός ο Ρενέ Χένρικσεν

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Ρενέ Χένρικσεν, νίκησε την επάρατη νόσο και θα εμφανιστεί στο pre - game του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μαζί με τον Νίκο Αναστόπουλο.

Την Κυριακή (21/6) στις 21:30 θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι των αιωνίων ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την 3η αγωνιστική των playoffs.

Στο pre-game του παιχνιδιού που θα προβληθεί από τα κανάλια Novasports θα υπάρχει μία ευχάριστη έκπληξη. Συγκεκριμένα στην εκπομπή "Η ώρα των πρωταθλητών" με τους Γρηγόρη Παπαβασιλείου, Γιαννίκο Δούσκα και Λίλα Κουντουριώτη, θα υπάρχουν δύο εκλεκτοί καλεσμένοι, καθώς μέσω Skype θα συνδεθούν οι Ρενέ Χένρικσεν και Νίκος Αναστόπουλος.

Ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός των Πρασίνων κατάφερε να κερδίσει τον καρκίνο και πλέον είναι έτοιμος να κάνει την εμφάνισή του. Ο μαχητής της ζωής και αγαπητός στον κόσμο του Παναθηναϊκού θα προσφέρει τις γνώσεις του για το μεγάλο παιχνίδι. Ο Χένρισκεν αγωνίστηκε στο Τριφύλλι από το 1999 έως το 2005 έχοντας φορέσει την πράσινη φανέλα 207 φορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ