MEDIA

Συνεργασία ΕΡΤ Α.Ε. με Cosmote TV για Formula 1 και Champions League

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ - ΟΣΦΠ / ΣΕΝΤΟΝΙ ΕΝΑΡΞΗ ΟΜΑΔΕΣ / CHAMPIONS LEAGUE / SPORTING LISBON - OLYMPIAKOS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ - ΟΣΦΠ / ΣΕΝΤΟΝΙ ΕΝΑΡΞΗ ΟΜΑΔΕΣ / CHAMPIONS LEAGUE / SPORTING LISBON - OLYMPIAKOS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σε συνεργασία με την Cosmote TV για την παραχώρηση του δικαιώματος προβολής των αγώνων της F1 για δύο χρόνια, προχώρησε η ΕΡΤ ενώ στο "πακέτο" υπάρχουν επίσης Champions League και Europa League.

Σε μία σημαντική συμφωνία κατέληξαν ΕΡΤ και Cosmote TV, με το Δ.Σ. της δημόσιας τηλεόρασης να εγκρίνει το πλαίσιο συνεργασίας για την παραχώρηση του δικαιώματος προβολής των αγώνων της Formula 1 για το 2019 και το 2020 έναντι 550.000 ευρώ ετησίως.

Το τεχνικό κόστος για την προμήθεια του περιεχομένου θα αναλάβουν κατά το ήμισυ οι δύο εταιρίες σε ό,τι τους αναλογεί για τη μετάδοση του περιεχομένου από τη συχνότητά τους, που δεν αφορά μόνο τη Formula 1 αλλά και τους τελικούς Champions League και Europa League.

Eπιπλέον, από πλευράς ΕΡΤ πάρθηκε η απόφαση για ανανέωση της σύμβασης με την Cosmote TV που αφορά τη μετάδοση από τη συνδρομητική πλατφόρμα της εταιρίας των καναλιών της ΕΡΤ και των ραδιοφωνικών σταθμών της, με τη διάρκεια της σύμβασης να ορίζεται στα 350.000 ευρώ ανά έτος.

Σημειώνεται πως τα παραπάνω ποσά θα συμψηφιστούν εν μέρει με την παραχώρηση από την Cosmote TV προς την ΕΡΤ του δικαιώματος μετάδοσης: του τελικού του Champions League 2019 έναντι 120.000 ευρώ, του τελικού του Europa League έναντι 60.000 ευρώ και του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας έναντι 20.000 ευρώ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ