MEDIA

Συρίγος στον Sport24 Radio 103,3: "Γι' αυτό δεν πήγε στη media day του Παναθηναϊκού η NOVA"

MEDIA DAY ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
MEDIA DAY ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τους λόγους για τους οποίους η NOVA δεν βρέθηκε τη Δευτέρα (16/12) στη media day του Παναθηναϊκού εξήγησε στην εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς" ο δημοσιογράφος του Sport24 Radio 103,3, Γιώργος Συρίγος.

Οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι της NOVA δεν έδωσαν το παρόν στη media day του Παναθηναϊκού το μεσημέρι της Δευτέρας (16/12) εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης της Τρίτης (17/12) με τη Φενέρμπαχτσε, που ως γνωστόν θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών μετά από την τιμωρία της EuroLeague στην ΚΑΕ για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό , με τον Γιώργο Συρίγο να εξηγεί στην εκπομπή του Sport24 Radio 103,3 "Είναι να γελάει κανείς" τους λόγους για τους οποίους το συνδρομητικό κανάλι δεν κάλυψε το συγκεκριμένο γεγονός.

" Δυστυχώς πρέπει να βάλουμε ορισμένα πράγματα κάτω, γιατί έχουμε ένα πολύ σκληρό φαινόμενο φαρισαϊσμού. Πάνε να φτιάξουν κλίμα κάποιοι, με συγκεκριμένα μέσα, ότι η NOVA δεν πήγε στη media day του Παναθηναϊκού. Να ενημερώσω τον κόσμο ότι η NOVA πήρε μήνυμα σαφέστατο από τον Παναθηναϊκό ότι δεν θα μιλήσει ποτέ και κανείς σε αυτήν. Όποιος φτιάχνει αυτή την ιστοριούλα, εκτός από χυδαίος, θα έχει να κάνει και με τη δικαιοσύνη" ήταν το πρώτο σχόλιο του παραγωγού του Sport24 Radio 103,3.

Ακούστε το "Είναι να γελάει κανείς" της Δευτέρας:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ