MEDIA

Τα φιλικά του Παναθηναϊκού και οι αγώνες Γιάννη και Τσιτσιπά στην COSMOTE TV

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι αθλητικές μεταδόσειςσυνεχίζονται στην COSMOTE TV με τα φιλικά προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, τη συνέχεια στην κούρσα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και την επανέναρξη των αγώνων τένις.

Οι αθλητικές μεταδόσεις για την εβδομάδα 21-27/8 συνεχίζονται στην COSMOTE TV με τα φιλικά προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, τη συνέχεια στην κούρσα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των Μπακς στα ΝΒΑ Playoffs και την επανέναρξη των αγώνων τένις με τη συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά. Επίσης, οι τηλεθεατές των COSMOTE SPORT καναλιών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αγώνες από μηχανοκίνητα και εκρηκτικές αναμετρήσεις σε μαχητικά σπορ.

Ποδόσφαιρο

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 περνά στη φάση της διεξαγωγής φιλικών και οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα παρακολουθήσουν στο COSMOTE SPORT 1HD τις δυο πρώτες «δοκιμασίες» του Τριφυλλιού. Ο πρώτος φιλικός αγώνας είναι αυτός με τη Μαρκό, το Σάββατο 22/8, στις 18.30 στο προπονητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης», ενώ ο δεύτερος θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, εναντίον του ΟΦΗ, την Τετάρτη 26/8, στις 21.00. Τα φιλικά προετοιμασίας του Παναθηναϊκού θα προβληθούν σε αναμετάδοση από το ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ TV.

Η κορυφή της Ευρώπης είναι προς διεκδίκηση και για τις γυναικείες ομάδες που κατάφεραν να φτάσουν στο τέλος της διαδρομής του UEFA Champions League 2019-20. Η τελική φάση θα διεξαχθεί στη Βασκονία, ανάμεσα στις 8 καλύτερες ομάδες. Η εκκίνηση θα γίνει την Παρασκευή 21/8 στις 19.00 και αφορά στα προημιτελικά, που θα είναι οι νοκ άουτ αγώνες Γλασκώβη-Βόλφσμπουργκ (COSMOTE SPORT 3HD) και Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα (COSMOTE SPORT 1HD). Το Σάββατο 22/8, στις 21.00 η Άρσεναλ θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν (COSMOTE SPORT 9HD) και η Λιόν την Μπάγερν Μονάχου (COSMOTE SPORT 3HD). Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με τους ημιτελικούς το διήμερο 25-26/8 (21.00, COSMOTE SPORT 3HD), ενώ το παιχνίδι που θα αναδείξει τη νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης θα λάβει χώρα την Κυριακή 30/8 (21.00, COSMOTE SPORT 3HD). Το ματς Άρσεναλ-Παρί Σεν Ζερμέν, οι ημιτελικοί και ο τελικός θα μεταδοθούν ταυτόχρονα από το επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV.

Μπάσκετ

Τα ΝΒΑ playoffs συνεχίζονται, με όλους τους αγώνες του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των Μπακς ζωντανά και αποκλειστικά στα παρκέ των COSMOTE SPORT καναλιών. Μετά την ισοπαλία ύστερα από τις 2 πρώτες αναμετρήσεις, τα «ελάφια» θα αντιμετωπίσουν και πάλι τους Μάτζικ το Σάββατο 22/8 στις 20.00 και τη Δευτέρα 24/8 στις 20.30 (COSMOTE SPORT 4HD). Στο πρόγραμμα μεταδόσεων ανήκει και το τρίτο ματς των Λέικερς με τους Μπλέιζερς (Κυριακή 23/8, 03.30, COSMOTE SPORT 4HD) και το τέταρτο των Σίξερς με τους Σέλτικς (Κυριακή 23/8, 20.00, COSMOTE SPORT 4HD).

Οι φαν του μπάσκετ θα έχουν στη διάθεσή τους και τις αναμετρήσεις από την κανονική περίοδο του WNBA. Μεταξύ αυτών είναι τα παιχνίδια Chicago Sky-Indiana Fever (Σάββατο 21/8, 21.00) και Minnesota Lynx-Los Angeles Sparks (Πέμπτη 27/8, 03.00) που θα μεταδοθούν από το COSMOTE SPORT 8HD.

Τένις

Από το Σάββατο 22/8 επιστρέφουν στα courts οι κορυφαίες διοργανώσεις της ΑΤΡ, με το ATP Masters 1000 Western & Southern Open που θα διεξαχθεί στη Νέα Υόρκη. Στο τουρνουά δίνουν ραντεβού κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας κατάταξης, μεταξύ των οποίων και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Οι αγώνες του κυρίως ταμπλό θα μεταδίδονται καθημερινά από το COSMOTE SPORT 6HD. Την Τετάρτη 26/8 θα αρχίσουν οι προημιτελικοί, με τον τελικό να είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή 28/8, στις 23.00.

Μηχανοκίνητα

Η σεζόν 2020 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP συνεχίζεται με την ηχηρή απουσία του Μαρκ Μάρκεθ, λόγω τραυματισμού στις «πίστες» της Αυστρίας. Το διήμερο 21-22/8, οι συνδρομητές θα έχουν στη διάθεσή τους όλες τις ελεύθερες δοκιμές του BMW M Grand Prix of Styria, καθώς και τον αγώνα της Κυριακής 23/8 (14.30) που θα μεταδοθούν από το COSMOTE SPORT 5HD.

Πολεμικές Τέχνες

Διπλή απόλαυση περιμένει τους φίλους των μαχητικών σπορ, με τον Ντίλιαν Ουάιτ να βάζει στο ρινγκ, για τον αγώνα του με τον Αλεξάντερ Ποβέτκιν (Κυριακή 23/8, 00.00, COSMOTE SPORT 8HD) όλες τις ζώνες του στην κατηγορία των heavyweight. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Έσεξ του Ηνωμένου Βασιλείου. Λίγο αργότερα, θα αρχίσει στο Λας Βέγκας η «μάχη» του Πέδρο Μουνιόθ με τον Φράνκι Έντγκαρ (03.30, COSMOTE SPORT 7HD), για την κατηγορία bantamweight του UFC.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ