MEDIA

Ο Μητρόπουλος επιστρέφει στο Total Football μετά τον σάλο

Ο Μητρόπουλος επιστρέφει στο Total Football μετά τον σάλο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τάσος Μητρόπουλος θα βρίσκεται κανονικά στο Total Football, μαζί με τον Κριστόφ Βαζέχα για να σχολιάσουν το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή 29/9.

Όπως ανακοίνωσε το Open TV, ο Τάσος Μητρόπουλος θα βρίσκεται κανονικά στο πάνελ της εκπομπής Total Football και μαζί με τον Κριστόφ Βαζέχα θα σχολιάσουν το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή.

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα της ανακοίνωσης αναφέρει: " Δίπλα του στο στρογγυλό τραπέζι θα βρίσκεται εκ νέου και ο θρυλικός Τάσος Μητρόπουλος, ο οποίος -μετά από μία εβδομάδα που η παρουσία του στο Total Football έγινε αιτία έντονων αντιπαραθέσεων και αδιανόητων επιθέσεων προς το πρόσωπό του- επιστρέφει στο πλατό για να δώσει απαντήσεις και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους!"

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά από τ' αρνητικά σχόλια που δέχθηκε ο Μητρόπουλος για την παρουσία του στην προαναφερθείσα εκπομπή, απάντησε κάνοντας λόγο για προκατειλημμένη και οργανωμένη επιθετικότητα. Μία ημέρα έπειτα, ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Συνδέσμου, έκανε γνωστό ότι δεν αναγνωρίζει τον "Ράμπο" ως μέλος του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μητρόπουλος: "Δεν φιμώνομαι από κανέναν"
Βετεράνοι Ολυμπιακού: "Ο Μητρόπουλος δεν αναγνωρίζεται ως μέλος μας"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ