MEDIA

Το 'Ετερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές' θα σε κάνει να κολλήσεις στην οθόνη σου

Το 'Ετερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές' θα σε κάνει να κολλήσεις στην οθόνη σου

Μπορεί η ποδοσφαιρική σεζόν να τελείωσε, βρήκαμε όμως την σειρά που θα κρατήσει την αδρεναλίνη σου στα ύψη από τις 16 Ιουνίου.

Έφτασε για άλλη μια φορά αυτή η εποχή του χρόνου που όλες οι μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις έχουν ολοκληρωθεί και αρχίζεις να αναρωτιέσαι πώς θα καλύψεις το κενό της αδρεναλίνης που χρειάζεται ο οργανισμός σου για να λειτουργήσει. Απολύτως κατανοητό, αλλά για καλή μας τύχη φέτος υπάρχει ένας τρόπος να τον ξεπεράσουμε.

Όχι, δεν έχουμε ούτε Euro, ούτε Μουντιάλ, αλλά την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης αστυνομικής αστυνομικής σειράς 'Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές', σε σενάριο/σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια, που αποτελεί την πρώτη ελληνική σειρά μυθοπλασίας σε παραγωγή COSMOTE TV.

Την Κυριακή 16 Ιουνίου όλα τα επεισόδια της σειράς που περιμέναμε εδώ και αρκετό καιρό και αποτελεί συνέχεια της πολύ επιτυχημένης ταινίας του Σωτήρη Τσαφούλια 'Έτερος Εγώ' θα είναι διαθέσιμα στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS. Η ταινία βγήκε στις αίθουσες τον Ιανουάριο του 2017, όμως αποσύρθηκε γρήγορα, γιατί υπήρχε η υποψία ότι ο δολοφόνος των οδηγών ταξί, που δρούσε εκείνη την περίοδο, επηρεάστηκε από την ταινία και μάλιστα παρευρέθηκε στη συνέντευξη τύπου και απηύθυνε ερώτηση στον σκηνοθέτη.

Το 'Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές', είναι μια καινούργια ιστορία μυστηρίου, που καλείται να λύσει ο εγκληματολόγος Λαΐνης και αποτελείται από 8 επεισόδια, τα οποία θα είναι διαθέσιμα on demand & δωρεάν στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS. Από την Δευτέρα 8/7 έως και τις 15/7, τα επεισόδια της σειράς θα προβάλλονται κάθε βράδυ στις 23.00, στο COSMOTE CINEMA 4HD.

Η αστυνομική σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια, παρουσιάζει μία σειρά δολοφονιών που ακολουθούν τους άθλους του Θησέα. Ο εκκεντρικός καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαϊνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) καλείται από τις αστυνομικές αρχές προκειμένου να βρει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στις δολοφονίες, να αποκρυπτογραφήσει τη σημασία των συμβόλων του Θησέα και να βοηθήσει την αστυνομία να εντοπίσει τον serial killer.

Το 'Ετερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές' θα σε κάνει να κολλήσεις στην οθόνη σου

Από την πλευρά των αρχών, την υπόθεση αναλαμβάνει ο προϊστάμενος του τμήματος ανθρωποκτονιών Απόστολος Μπαρασόπουλος (Μάνος Βακούσης) και ο αστυνόμος Παντελής Σκλαβής (Πέτρος Λαγούτης). Στον ρόλο του ψυχιάτρου Φίλιππου Λαζαρίδη και Διευθυντή της Πρότυπης Ψυχιατρικής Κλινικής, συναντάμε τον Άκη Σακελλαρίου, ενώ η Βίκυ Παπαδοπούλου υποδύεται τη δημοσιογράφο Χριστίνα Στεργίου, που καλύπτει την υπόθεση. Στη σειρά συμμετέχουν, επίσης, οι ηθοποιοί: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βασίλης Ρίσβας, Κατερίνα Διδασκάλου και Σπύρος Παπαδόπουλος.

Η σειρά 'Ετερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές' είναι μια παραγωγή της COSMOTE TV, ενώ η εκτέλεση παραγωγής γίνεται από την εταιρεία Blonde. Ο Σωτήρης Τσαφούλιας υπογράφει ξανά τη σκηνοθεσία και μαζί με την Κατερίνα Φιλιώτου το σενάριο, το οποίο είναι βασισμένο σε μια ιδέα του ιδίου και του Παναγιώτη Ιωσηφέλη.

Το 'Ετερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές' θα σε κάνει να κολλήσεις στην οθόνη σου

Η ελληνική τηλεόραση φαίνεται πως έχει ανάγκη αυτή την στιγμή μια σειρά, όπως το 'Ετερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές', αλλά και το τηλεοπτικό κοινό από τη μεριά του δείχνει να ζητά όλο και περισσότερο την αδρεναλίνη, την αγωνία, την ίντριγκα και το μυστήριο από τις σειρές που επιλέγει να δει. Το σίγουρο είναι πως όλα αυτά τα στοιχεία θα τα βρει στη νέα αυτή σειρά, που βασίζεται στο βραβευμένο (Βραβείο Κοινού στα Διεθνή Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, LAGFF και LIEGE και Βραβείο Σκηνοθεσίας στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Εθνών στην Ταορμίνα της Ιταλίας) αστυνομικό θρίλερ 'Έτερος Εγώ' του Σωτήρη Τσαφούλια.

Για όσους πάλι δεν θυμούνται καλά την ταινία 'Έτερος Εγώ', θα έχουν την ευκαιρία να την ξαναδούν μία ημέρα πριν την προβολή του πρώτου επεισοδίου. Η ταινία του 2016 θα προβληθεί το Σάββατο 15/6 (23.00) στο COSMOTE CINEMA 1HD, ενώ από την Κυριακή 16/6 θα είναι διαθέσιμη και on demand στο COSMOTE TV PLUS για απεριόριστη θέαση.

Μην κανονίσεις, λοιπόν, τίποτα για την Κυριακή 16/6. Φτιάξε ποπ-κορν, κάτσε αναπαυτικά στον καναπέ σου και ετοιμάσου να λύσεις τον γρίφο των ‘Χαμένων Ψυχών’. Ο Λαΐνης σε χρειάζεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ