MEDIA

Το Sport24.gr στο πλάι του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Το Sport24.gr στο πλάι του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Το Sport24.gr ταξίδεψε στην Σάρλοτ και κάλυψε το NBA All Star Weekend 2019 με μεγάλο χορηγό την COSMOTE TV, βάζοντας τους αναγνώστες του στο κλίμα της μεγάλης γιορτής του ΝΒΑ.

Το Sport24.gr ταξίδεψε μέχρι την Σάρλοτ και κάλυψε από κοντά το All-Star Weekend 2019 με μεγάλο χορηγό την COSMOTE TV, που έχει αποκλειστικές μεταδόσεις στους αγώνες του ΝΒΑ.

Ο απεσταλμένος του κορυφαίου αθλητικού site στην Ελλάδα, Χάρης Σταύρου, βρέθηκε στο πλάι του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ήταν για πρώτη φορά captain, παίζοντας για τρίτη φορά σε All-Star Game και πέμπτη στο All-Star Weekend.

Οι αναγνώστες του Sport24.gr έζησαν έντονα όσα έγιναν όλο το τριήμερο (15-17/2) στην Σαρλότ και τον μαγικό κόσμο του NBA με κείμενα, ανασκοπήσεις, συνεντεύξεις, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και αποκλειστικά ρεπορτάζ του Χάρη Σταύρου.

Η ενημέρωση του αθλητικού κοινού ωστόσο δεν έγινε μονάχα μέσα από το site, καθώς και από τους λογαριασμούς του SPORT 24 στα social media ( facebook , Instagram , viber ), όπου οι εκατοντάδες χιλιάδες followers, βίωσαν την εμπειρία από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και του All Star Weekend μέσα από τις αποκλειστικές φωτογραφίες και τα videos του απεσταλμένου στις ΗΠΑ.

Χορηγός του ταξιδιού και όλης της θεματολογίας του NBA All-Star Weekend 2019 ήταν η COSMOTE TV, όπου μέσα από τα κανάλια της μεταδίδει αποκλειστικά τους αγώνες από το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, με τα κορυφαία αστέρια του αθλήματος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ