MEDIA

Τσιτσιπάς - Τιμ: Έτσι θα καλύψει η COSMOTE TV τον τελικό του ATP Finals

Stefanos Tsitsipas of Greece plays a return to Spain's Rafael Nadal during their ATP World Tours Finals singles tennis match at the O2 Arena in London, Friday, Nov. 15, 2019. (AP Photo/Alastair Grant)
Stefanos Tsitsipas of Greece plays a return to Spain's Rafael Nadal during their ATP World Tours Finals singles tennis match at the O2 Arena in London, Friday, Nov. 15, 2019. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Ζωντανά και στο επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV Pregame και Postgame εκπομπές με καλεσμένους την τενίστρια, Λένα Δανιηλίδου και τον προπονητή, Ενρίκε Φερνάντεζ.

Ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ντόμινικ Τιμ, Νο 5 της Παγκόσμιας κατάταξης στον μεγάλο τελικό των Nitto ATP Finals στην Ο2 Arena του Λονδίνου, σήμερα Κυριακή 17/11 στις 20.00 (COSMOTE SPORT 6HD). Οι δύο τενίστες διεκδικούν το τρόπαιο, αφού επικράτησαν αντίστοιχα του «βασιλιά» Ρότζερ Φέντερερ και του περσινού πρωταθλητή Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Ντόμινικ Τιμ έχουν αναμετρηθεί έξι φορές μέχρι στιγμής, με τον Έλληνα τενίστα να μετρά δύο νίκες και τέσσερις ήττες. Τελευταία τους «μάχη» ήταν ο τελικός στο Πεκίνο, όπου ο 25χρονος Αυστριακός επικράτησε με 2-1 σετ.

Οι τηλεθεατές θα μπουν στο κλίμα της μεγάλης αναμέτρησης από τις 18.30, μέσα από την Pregame εκπομπή (COSMOTE SPORT 6HD) με τον Σωτήρη Κωσταβάρα.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, θα πραγματοποιηθούν ζωντανές συνδέσεις με τους απεσταλμένους της COSMOTE TV στο Λονδίνο Γιάννη Κυφωνίδη, Μαρίζα Γεωργίτση και Μάρκο Παγδατή, οι οποίοι θα μεταφέρουν όλο το παρασκήνιο, πριν οι δύο τενίστες συναντηθούν στον αγωνιστικό χώρο.

Στο στούντιο της εκπομπής μαζί με τον Σωτήρη Κωσταβάρα θα βρίσκονται η τενίστρια Λένα Δανιηλίδου και ο προπονητής Ενρίκε Φερνάντεζ, οι οποίοι θα κάνουν τις δικές τους προβλέψεις για τον μεγάλο αγώνα.

Με τη λήξη του παιχνιδιού θα ακολουθήσει Postgame εκπομπή , με πλούσιο ρεπορτάζ και τον σχολιασμό του τελικού. Οι δύο εκπομπές θα μεταδοθούν ζωντανά και από το επίσημο κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ