MEDIA

Τσιτσιπάς vs Τίεμ στα κορτ της COSMOTE TV

Stefanos Tsitsipas, of Greece, reacts during a match against David Goffin, of Belgium, during the Citi Open tennis tournament, Friday, Aug. 3, 2018, in Washington. (AP Photo/Nick Wass)
Stefanos Tsitsipas, of Greece, reacts during a match against David Goffin, of Belgium, during the Citi Open tennis tournament, Friday, Aug. 3, 2018, in Washington. (AP Photo/Nick Wass) AP PHOTO/NICK WASS

Οι φαν του τένις θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ντομινίκ Τίεμ ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV την Τετάρτη (08/08, 20:00).

O Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει την πορεία του στο κυρίως ταμπλό του ATP Masters 1000 Rogers Cup, καθώς στην πρεμιέρα του τουρνουά νίκησε με 2-0 σετ τον Νταμίρ Ντζουμούρ.

Επόμενος αντίπαλος του Έλληνα πρωταθλητή στα κορτ του Τορόντο, είναι ο Ντομινίκ Τίεμ, τον οποίο καλείται να αντιμετωπίσει για 5η φορά μέσα στο 2018. Οι φαν του τένις θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV, σήμερα Τετάρτη 8/8 στις 20.00 (COSMOTE SPORT 6HD).

Photo Credits: AP Photo/Nick Wass

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ