MEDIA

UEFA Champions League: Η φάση των 16 αποκλειστικά στην COSMOTE TV

UEFA Champions League: Η φάση των 16 αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Το UEFA Champions League επιστρέφει με τη φάση των 16 ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Η 1η αγωνιστική της φάσης των 16 διεξάγεται το διήμερο 18-19/2, με τους τηλεθεατές να έχουν στη διάθεσή τους όλες τις εξελίξεις και τα τελευταία νέα που αφορούν στις ομάδες μέσα από τις Pre και Post εκπομπές των COSMOTE SPORT καναλιών.

Η Τρίτη 18/2 ανήκει στα ζευγάρια Ατλέτικο Μαδρίτης - Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Λίβερπουλ ταξιδεύει στη Μαδρίτη με σύμμαχο την εκπληκτική της παρουσία στην Premier League, όπου μετράει 25 νίκες σε 26 ματς και θα προσπαθήσει να κάνει το πρώτο βήμα, για να βρεθεί στην προημιτελική φάση. Η Παρί Σεν Ζερμέν από την άλλη, έχει ως επιδίωξη να διακόψει το σερί των εξόδων από τη διοργάνωση, στους «16». Η Ντόρτμουντ που δεν έχει προκριθεί στα προημιτελικά από το 2017, στοχεύει επίσης μόνο στη νίκη. Και οι δύο αναμετρήσεις θα μεταδοθούν στις 22.00, από το COSMOTE SPORT 1HD και COSMOTE SPORT 2HD, αντίστοιχα.

Πριν από την έναρξη των αγώνων στην εκπομπή UEFA Champions League Show (20.30, COSMOTE SPORT 1HD) με τους Βασίλη Σαμπράκο, Μιχάλη Τσόχο και Αριάνα Παπαγιάννη, θα παρουσιαστούν όλα τα δεδομένα ενόψει των δύο πρώτων αναμετρήσεων, ενώ θα προβληθεί βίντεο με τα ματς που έχουν δώσει Ατλέτικο και Λίβερπουλ στο παρελθόν. Στο πρόγραμμα της εκπομπής ανήκουν, ακόμα, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις «εκπροσώπων» των ζευγαριών της ημέρας, όπως του νέου μεγάλου αστεριού της Ατλέτικο, Ζοάο Φέλιξ, καθώς και του πρώην προπονητή της Ντόρτμουντ και νυν της Παρί, Τόμας Τούχελ. Ο Γερμανός προπονητής ανακαλεί όσα έζησε στο στάδιο Βεστφάλεν και αναλύει τους στόχους που έχει με τη νέα του ομάδα. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν θέμα για τον «θαυματουργό» Νορβηγό Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος θα κάνει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με την Ντόρτμουντ και θέλει να δώσει συνέχεια στις εκπληκτικές φετινές του εμφανίσεις.

Την Τετάρτη 19/2 σειρά παίρνουν δύο από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια της φάσης των «16». Η Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο υποδέχεται τη Λειψία (22.00, COSMOTE SPORT 1HD) του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ενώ η Αταλάντα φιλοξενεί τη Βαλένθια (22.00, COSMOTE SPORT 2HD) Και την 2η ημέρα της 1ης αγωνιστικής, το UEFA Champions League Show (20.30, COSMOTE SPORT 1HD) θα παρουσιάσει όλα τα νέα που αφορούν στις δύο αναμετρήσεις.

Η ενημέρωση των τηλεθεατών θα συνεχίζεται και αμέσως μετά την ολοκλήρωση των ματς κάθε ημέρας, καθώς το UEFA Champions League Show θα επιστρέφει στο COSMOTE SPORT 1HD με εκτενή highlights, ψηφιακή ανάλυση των καθοριστικών φάσεων, πλούσιο ρεπορτάζ και όλο τον απόηχο από τα social media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ