MEDIA

Υψηλά ποσοστά τηλεθέασης χάρισε στην ΕΡΤ το Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ικανοποίηση επικρατεί στην ΕΡΤ για τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης από τους αγώνες της Super League που συμπαρασύρουν και το υπόλοιπο πρόγραμμα της κρατικής τηλεόρασης.

Ικανοποιημένη από τα έως τώρα ποσοστά τηλεθέασης που της χαρίζουν οι αγώνες της Super League είναι η ΕΡΤ με την κρατική τηλεόραση με ανακοίνωση της να στέκεται στα υψηλά νούμερα τηλεθέασης της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα.

Μάλιστα όπως αναφέρει πάνω από ένα εκατομμύριο τηλεθεατές είδαν την αναμέτρηση ενώ οι αγώνες συμπαρασύρουν και το υπόλοιπο πρόγραμμα της κρατικής τηλεόρασης.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης συνεχίζει να χαρίζει στην ΕΡΤ το αθλητικό περιεχόμενό της, μετά και την απόκτηση των δικαιωμάτων τηλεοπτικής μετάδοσης αγώνων τηςSuperLeague.

Ειδικότερα, χθες Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου ο αγώνας μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε στην ΕΡΤ μέσο τηλεμερίδιο 15,9%, αγγίζοντας ακόμα και το 20,3%, ενώ τον παρακολούθησαν για τουλάχιστον ένα λεπτό1.576.035 τηλεθεατές,

Στους άνδρες ηλικίας 25-44 το μέσο τηλεμερίδιο κυμάνθηκε 24,7%, φτάνοντας έως και το 32,3% (218.524 τηλεθεατές της συγκεκριμένης κατηγορίαςπαρακολούθησαν τον αγώνα για τουλάχιστον ένα λεπτό).

Σημαντική ήταν και η αύξηση του μέσου τηλεμεριδίου στα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ1 καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 21.00 έφτασε μέχρι και το 18% (761.561 τηλεθεατές), των 15.00 μέχρι και 16,4%(473.244 τηλεθεατές) και των 12.00 μέχρι και 11,3% (224.073 τηλεθεατές)".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ