FIGHTSPORTS

Conor McGregor: Θεωρούν δεδομένη την μάχη του με τον Pacquiao

O Conor McGregor
O Conor McGregor AP

Ο Conor McGregor θέλει διακαώς να αντιμετωπίσει τον Manny Pacquiao σε πυγμαχικό αγώνα και μοναδικό εμπόδιο αποτελεί ο Dana White.

Το ότι επιστρέφει ο Conor McGregor στο UFC τον Ιανουάριο δεν σημαίνει πως το πλάνο του για πυγμαχικό αγώνα έχει καταρριφθεί. Ο Ιρλανδός θέλει διακαώς να αντιμετωπίσει τον Manny Pacquiao και τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Ο μάνατζερ των δύο είναι κοινός και επιβεβαίωσε το γεγονός.

"Ο Conor παίζει στις 23 Ιανουαρίου με τον Poirier. Αφού τελειώσει την υπόθεση αυτή, θα παίξει με τον Manny. Και οι δύο το επιθυμούν και το είχα δημοσιοποιήσει πως διαπραγματευόμαστε. Είναι σίγουρα ένα ματς που θέλουμε και θα κάνει τον γύρω του κόσμου", αναφέρει ο Audie Attar.

Φυσικά αυτή η υπόθεση θα βρει ένα εμπόδιο που λέγεται Dana White. Ο Αμερικανός promoter που έχει συμβόλαιο με τον McGregor θα θέλει να συμμετέχει στα κέρδη, για να αφήσει τον Notorious να παίξει, όπως έκανε το 2017 με τον Floyd Mayweather.

Μάλιστα όταν βγήκε στην επιφάνεια αυτό το ματσάρισμα είχε απειλήσει πως θα κάνει μήνυση στον Pacquiao και την Paradigm που εκπροσωπεί τον αθλητή.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Shamil Abdulmuslimov: Εκτελούν τον πρώην MMAer για ένα οικόπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)!

TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ