FIGHTSPORTS

Kambosos σε Lopez: "Να παίξουμε σε όποια χώρα θέλεις"

Ο Γιώργος Καμπόσος
Ο Γιώργος Καμπόσος

Ο George Kambosos προ(σ)καλεί τον Teofimo Lopez σε μία μεγάλη μάχη σε όποια χώρα επιθυμεί ο Αμερικανός πυγμάχος, αφού είναι σίγουρος πως θα πάρει τη νίκη.

Ο George Kambosos κυνηγάει διακαώς την μάχη με τον Teofimo Lopez τον οποίο καλεί στην Αυστραλία, ωστόσο αν ο πρωταθλητής θέλει άλλη έδρα, είναι ανοιχτός να τον ακολουθήσει.

"Είμαι ο νούμερο ένα υποψήφιος και στην Αυστραλία θα μπορούσαμε να προωθήσουμε τον αγώνα πολύ εύκολα. Επίσης υπόσχομαι στον Lopez πως θα έχει καλή φιλοξενία και όχι αυτή που αντιμετώπισα εγώ στην Αγγλία.

Έδειρα τον Selby και απέδειξα πόσο έξυπνος πυγμάχος είμαι. Είχε έξι παγκόσμιους τίτλους και δεν κατάφερε να με ακουμπήσει. Το έκανα αυτό μέσα στην έδρα του. Θέλω τώρα τον Teofimo και νομίζω πως το δικαιούμαι.

Σας λέω πως θα νικήσω τον Lopez. Νομίζω πως τον επόμενο μήνα θα έχουμε συμφωνήσει. Τι καλύτερο για τον Teofimo να έρθει και να με κερδίσει στην Αυστραλία. Αν δεν θέλει πάμε οπουδήποτε. Στο Λας Βέγκας, στην Νέα Υόρκη δεν με νοιάζει. Το βλέπω να γίνεται Μάρτιο ή Απρίλιο. Πολλοί δεν πιστεύουν πως θα νικήσω τον Lopez. Σας λέω τώρα πως θα τον κερδίσω", καταλήγει.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Shamil Abdulmuslimov: Εκτελούν τον πρώην MMAer για ένα οικόπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)!
TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ