FIGHTSPORTS

Kharitonov: "Με χτύπησε με σιδερογροθιά και μου έσπασε το ζυγωματικό ο Yandiev"

Ο Sergey Kharitonov
Ο Sergey Kharitonov

Ο βετεράνος MMAer, Sergey Kharitonov δέχτηκε επίθεση από τον Adam Yandiev στην Μόσχα. Αργότερα αποκαλύφθηκε πως τον χτύπησε με σιδερογροθιά και του έσπασε το ζυγωματικό. 

Έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό αποκόμισε από την επίθεση του Adam Yandiev ο Sergey Kharitonov. Ο βετεράνος MMAer δέχτηκε την επίθεση του Yandiev στην Μόσχα. Αργότερα αποκαλύφθηκε πως τον χτύπησε με σιδερογροθιά και του έσπασε το ζυγωματικό.

Στα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο είδαμε τον Yandiev να μιλάει με τον Kharitonov και ξαφνικά να τον χτυπάει. Ο Kharitonov θα χρειαστεί τώρα χειρουργική επέμβαση και θα βρίσκεται στο νοσοκομείο για δέκα μέρες, σύμφωνα με τον δικηγόρο του. Ο Kharitonov ήταν τελικά αυτός που είχε δανείσει χρήματα στον Yandiev ώστε να πάει για προπόνηση σε camp της Ταϊλάνδης.

O Adam Yandiev
O Adam Yandiev

O δράστης της επίθεσης, Adam Yandiev

Όταν ο Kharitonov ζήτησε τα χρήματα επίμονα δέχτηκε την επίθεση. Μάλιστα το θύμα λέει πως είχε προειδοποιήσει και τους φίλους του να μην δανείζουν χρήματα στον Yandiev.

O Υandiev ρώτησε τον Kharitonov αν του χρωστά χρήματα. Όταν εκείνος αποκρίθηκε θετικά τον χτύπησε με σιδεroγροθιά."Τις κρατάει πάντα πάνω του. Ένιωσα ότι με χτύπησε με κάτι που κρατούσε στο αριστερό χέρι. Μου έσπασε το ζυγωματικό", ανέφερε το θύμα. Ο Yandiev πάντως θα απαντήσει σε όλα μέσω συνέντευξης τύπου χαρακτηρίζοντας ψεύτη τον Kharitonov.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Shamil Abdulmuslimov: Εκτελούν τον πρώην MMAer για ένα οικόπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)!
TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ