FIGHTSPORTS

Οικογένεια Fury: Μετακομίζει συνέχεια γιατί χτυπούν την πόρτα τους άγνωστοι

O Tyson Fury
O Tyson Fury AP PHOTO/JOHN LOCHER

Ο Τyson Fury αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα τελευταία, καθώς μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ που σχετιζόταν με τις εξαρτήσεις του, άγνωστοι έρχονται στο σπίτι του και ζητούν βοήθεια.

Ο Τyson Fury αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα τελευταία, ειδικότερα μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ που τον αφορούσε και σχετιζόταν με την εξάρτηση από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Έκτοτε όπως αποκαλύπτει η γυναίκα του Paris, άγνωστοι έρχονται στο σπίτι τους και ζητούν βοήθεια. Σε μία περίπτωση ένα άντρας απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει και ζητούσε την βοήθεια του Tyson!

"Eίμαστε σε διαδικασία μετακόμισης, διότι έρχεται πολύς κόσμος και μας χτυπάει την πόρτα. Έχουμε πέντε παιδιά, δεν είμαστε μόνοι και νιώθουμε άβολα. Χτυπούν την πόρτα και τα παιδιά καμιά φορά τους ανοίγουν χωρίς να ξέρουν ποιοι είναι. Δεν είναι ωραία κατάσταση αυτή. Νομίζω ότι χρειάζονται επαγγελματική βοήθεια. Δεν μπορεί να τους βοηθήσει ο Tyson.

Σε μία περίπτωση ήρθε κάποιος και μας έλεγε πως θα αυτοκτονήσει. Το ντοκιμαντέρ έκανε από την μία καλό διότι έδωσε την ευκαιρία σε άντρες να ανοιχτούν για τα ψυχολογικά τους προβλήματα. Από την άλλη, αναγκαζόμαστε συνέχεια να μετακομίζουμε", κατέληξε η σύζυγος του Fury.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Shamil Abdulmuslimov: Εκτελούν τον πρώην MMAer για ένα οικόπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)!
TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ