ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ

H Honda Africa Twin απέκτησε το Android Auto

H Honda Africa Twin απέκτησε το Android Auto
H Honda Africa Twin απέκτησε το Android Auto HONDA

Η ιαπωνική Adventure υιοθετεί το λογισμικό συνδεσιμότητας του smartphone στην κεντρική οθόνη, για την απεικόνιση των εφαρμογών πλοήγησης, μηνυμάτων και μουσικής.

Τόσο η Africa Twin όσο και η ταξιδιάρικη εκδοχή Adventure Sports απέκτησαν ένα ακόμα στοιχείο άνεσης, καθώς θα προσφέρουν πια στους ιδιοκτήτες smartphone με λογισμικό Android την πλήρη συνδεσιμότητα του τηλεφώνου με την έγχρωμη οθόνη του πίνακα οργάνων.

Έτσι, είτε με την αφή είτε με φωνητικές εντολές, ο αναβάτης θα μπορεί να ελέγχει τις εφαρμογές του τηλεφώνου του απευθείας από την οθόνη, για να αποκτά άμεση πρόσβαση στην πλοήγηση μέσω των Google Maps, αλλά και στις εφαρμογές του για τα πολυμέσα, τη μουσική και τα μηνύματα.

H Honda Africa Twin απέκτησε το Android Auto
H Honda Africa Twin απέκτησε το Android Auto HONDA


Μετά την αναβίωσή του το 2016, το πολυπρόσωπο best-seller της Honda έφερε με την ανανέωση του 2019 περισσότερη ισχύ και μικρότερο βάρος, αλλά και αναβαθμίσεις στον τομέα της συνδεσιμότητας - τις οποίες μοιράζεται και με τα CB1000R, Forza 750, X-ADV, Forza 350 και GL1800 Gold Wing.

Οι αναβαθμίσεις αυτές συμπληρώνονται τώρα με την προσθήκη του Android Auto, χρήσιμου για καθεμία από τις πολύπλευρες χρήσεις της CRF1100L Africa Twin εντός ή εκτός πόλης.

Photo credits: Honda

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ