ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ

Ηρθε με προσόντα και τιμές από 3.950 ευρώ…

Ηρθε με προσόντα και τιμές από 3.950 ευρώ…
©SERGIOROSARIO

Με πιο λεπτό, αισθητικά ανανεωμένο "σώμα", ανασχεδιασμένο πλαίσιο, περισσότερο αποθηκευτικό χώρο και νέο, τετραβάλβιδο κινητήρα.

Η Honda, όταν είχε παρουσιάσει το 1984 το SH50, όρισε νέα δεδομένα στα σκούτερ με μεγάλους τροχούς. Τώρα, παρουσιάζει την ανανεωμένη έκδοση του SH150, που έχει κάνει θραύση στην αγορά. Το SH150i, το οποίο κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Honda στην πόλη Atessa της Ιταλίας, άλλαξε σε βάθος και πωλήσεις σε τρεις εκδόσεις, με τιμές από 3.950 ευρώ.

Σχεδιαστικά, από μπροστά ξεχωρίζει ότι είναι Honda, με προβολέα LED και φέρινγκ, έχει επιπλέον 10 λίτρα αποθηκευτικού χώρου κάτω από τη σέλα (28 σε σύνολο, ώστε να χωρά κράνος full-face και να έχει θύρα φόρτισης USB.

Η επίπεδη σέλα προσφέρει καλύτερη στήριξη, υπάρχουν αναδιπλούμενα μαρσπιέ αλουμινίου, πίσω φως LED με χρωμιωμένο πλαίσιο, και νέος πίνακας οργάνων LCD με λυχνίες για: Smart Key, HSTC/ABS και λειτουργία Idling Stop –.

Το έξυπνο κλειδί (Smart Key), διαθέτει δύο πλήκτρα για την έξυπνη λειτουργία on/off και τη λειτουργία “answer back” η οποία ενεργοποιεί τα φλας από μακριά για καλύτερη αναγνώριση και έχοντάς το στην τσέπη αρκεί να πιέσεις τον κεντρικό διακόπτη για να ξεκλειδώσει το τιμόνι και να ξεκινήσει ο κινητήρας, ο οποίος είναι νέος, υγρόψυκτος, τετραβάλβιδος κινητήρας 157 κ.εκ. eSP+ (‘enhanced Smart Power’).

Ηρθε με προσόντα και τιμές από 3.950 ευρώ…

Στο ανανεωμένο μοντέλο, προστέθηκε το Honda Selectable Torque Control (HSTC), το οποίο διαχειρίζεται την πρόσφυση στον πίσω τροχό και μπορεί να απενεργοποιηθεί πλήρως.

Το SH150i εδράζεται πάνω σε νέο, υψηλής αντοχής σωληνωτό πλαίσιο τύπου ραχοκοκαλιάς, το ρεζερβουάρ των 7 λίτρων τοποθετείται κάτω από το πάτωμα (και όχι κάτω από τη σέλα όπως παλιότερα), απελευθερώνοντας πρόσθετο αποθηκευτικό χώρο 10 λίτρο. Μάκρυνε και το μεταξόνιο κατά 1 εκ. Το ύψος της σέλας παραμένει στα 79,9 εκ., ενώ το βάρος με όλα τα υγρά μειώθηκε κατά 400 γρ., στα 134,1 κιλά.

Το μοντέλο φέρει 16άρες ελαφριές ζάντες από χυτό αλουμίνιο, με ελαστικά χωρίς σαμπρέλα, διαστάσεων 100/80-16 μπροστά και 120/80-16 πίσω.

Ηρθε με προσόντα και τιμές από 3.950 ευρώ…

Στα αξεσουάρ, εκτός από την απλή μπαγκαζιέρα (top box), διατίθενται Smart top box – που λειτουργεί με το Smart Key – και το κιτ ανοίγματος που μπορούν να τοποθετηθούν εκ των υστέρων, ανασχεδιασμένη ζελατίνα και χούφτες για βελτιωμένη προστασία από τις καιρικές συνθήκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ