ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ

Η ολοκαίνουργια Aprilia RS 660

Αρκετές οι χρωματικές παραλαγές στη νέα Aprilia 660
Η νέα Aprilia RS 660 APRILIA

Με νέο, δικύλινδρο κινητήρα 100 ίππων, προηγμένα ηλεκτρονικά και χρωματικές παραλλαγές η Aprilia RS 660.

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει για την Aprilia, καθώς χρησιμοποιεί μια νέα πλατφόρμα, τοποθετώντας τον νέο, δικύλινδρο κινητήρα 660 κ.εκ., ισχύος 100 ίππων, προκειμένου να δημιουργήσει μια νέα γενιά μοτοσυκλετών μικρού βάρους και υψηλής απόδοσης.

Σηματοδοτεί την επιστροφή των μοντέλων μεσαίου κυβισμού, που οδηγούν τον αναβάτη να ανακαλύψει ξανά την απόλαυση στην καθημερινή του μετακίνηση.

Η Aprilia RS 660, σηματοδοτεί την επιστροφή των μοντέλων μεσαίου κυβισμού και είναι ικανή, πέρα από την καθημερινή οδήγηση στο δρόμο, να κινηθεί εξίσου καλά και σε πίστες αγώνων.

Αρκετές οι χρωματικές παραλαγές στη νέα Aprilia 660
Η νέα Aprilia RS 660 APRILIA

Ένα από τα χαρακτηριστικά της, είναι το χρώμα. Η Aprilia, ήταν ο πρώτος κατασκευαστής που έσπασε το μαύρο-κόκκινο μονοπώλιο, με τα εκπληκτικά χρώματα της δεκαετίας του ’90 και τώρα επιστρέφει με το νέο χρώμα Acid Gold στην RS 660 – ένα χρώμα που εμφανίζεται για πρώτη φορά στον κόσμο της μοτοσυκλέτας.

Με βάρος που δεν ξεπερνά τα 183 κιλά σε κατάσταση λειτουργίας και ένα πακέτο ηλεκτρονικών συστημάτων APRC, που θα ήταν κορυφαίο ακόμα και για μοτοσυκλέτες μεγαλύτερου κυβισμού, θα είναι διαθέσιμη από τον Δεκέμβριο, με τιμή 11.050 ευρώ.

Παράλληλα, θα συνοδεύεται από ένα δωρεάν πακέτο υπηρεσιών, με 2 χρόνια επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης και 4 χρόνια οδική βοήθεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ