ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ

SYM: Νέο scooter Jet X 125

SYM: Νέο scooter Jet X 125
SYM

Η SYM τα βάζει με τον ιαπωνικό ανταγωνισμό στα compact urban scooters μεγάλων τροχών στα 125 κ.εκ., με το νέο Jet X 125.

Στην κορυφή της καθιερωμένης σειράς Jet της SYM, το Jet Χ 125 παρατάσσει ως «δυνατά χαρτιά» την ισχύ και την κατανάλωση του νέου -προδιαγραφών Euro5- κινητήρα, την άνεση και το χώρο για full-face κράνος κάτω από τη σέλα, καθώς και τον ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό με τιμή που δεν θα ξεπερνά τα 2.795 Ευρώ όταν αφιχθεί στη χώρα μας, τον προσεχή Μάρτιο.

Ο αιχμηρός σχεδιασμός του Jet X 125 χαρακτηρίζεται από δυναμικές γραμμές και επιθετικό ρύγχος. Στο τελευταίο κυριαρχεί η ελαφρώς φιμέ ζελατίνα και τα Full LED εμπρός φώτα, με διαχωρισμό της υψηλής και της χαμηλής δέσμης και χαρακτηριστικά φώτα ημέρας σε σχήμα “Υ“. Το πίσω φως περιλαμβάνει μια τρισδιάστατη φωτεινή μπάρα.

SYM: Νέο scooter Jet X 125
SYM


Πέραν του μεγάλου χώρου κάτω από τη σέλα, για full-face κράνος και άλλα αντικείμενα, εσωτερικά της ποδιάς υπάρχει κλειστός αποθηκευτικός χώρος που διαθέτει παροχή φόρτισης USB QC 2.0. Η ψηφιακή οθόνη είναι LCD με αυτόματη ρύθμιση επιπέδου φωτεινότητας. Επίσης, ο εξοπλισμός του Jet Χ 125 περιλαμβάνει και το βολικό σύστημα ελέγχου Keyless, για άνοιγμα της σέλας και εκκίνηση του κινητήρα χωρίς τη χρήση του κλειδιού.

O νέος κινητήρας 125 κ.εκ. του Jet X 125, μονοκύλινδρος, τετραβάλβιδος και υγρόψυκτος, αποδίδει 12,6 ίππους και 11 Nm ροπής - χαρίζοντάς εξαιρετικές επιδόσεις στο scooter βάρους 140 κιλών. Και, την ίδια στιγμή, επιτυγχάνει μέση κατανάλωση μόλις 2,5 λίτρων / 100Km, πληρώντας τα αυστηρά όρια εκπομπής καυσαερίων Euro 5.

SYM: Νέο scooter Jet X 125
SYM


Τέλος, το πλαίσιο του Jet X 125 σχεδιάστηκε εκ νέου, τόσο για περισσότερη άνεση όσο και για καλύτερη συμπεριφορά. Συνδυάζεται με τηλεσκοπικό πιρούνι 100mm εμπρός και διπλά αμορτισέρ 75mm πίσω, με ρυθμιζόμενη προφόρτιση τριών θέσεων. Πίσω από τους τροχούς ελαφρού κράματος 14’’ το σύστημα φρένων αποτελείται από δισκόφρενα (260 mm εμπρός και 220 mm πίσω) μαζί με το ABS Continental.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ