ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ

Voge Motorcycles: Together, we ride

Voge Motorcycles: Together, we ride

Ένας νέος κατασκευαστής μοτοσυκλετών κατηγορίας premium ήρθε στην Ευρώπη, με σημαντικά μοντέλα που χαρακτηρίζονται από κορυφαία ποιότητα σε κάθε τους σημείο.

Το στοίχημα της Voge Motorcycles είναι να προσεγγίσει όλους όσους επιζητούν το απόλυτο, χωρίς όμως να ξοδέψουν μια περιουσία.

Είναι ήδη εδώ

Η διάθεση των μοτοσυκλετών της Voge είναι γεγονός και από τις αρχές Μαϊου πέντε μοντέλα τριών διαφορετικών κατηγοριών έχουν δημιουργήσει αίσθηση και στην ελληνική αγορά. Δύο μοντέλα Street Adventure, δύο Street Naked και ένα Modern Classic, με κινητήρες 300 και 500cc, ξεκίνησαν ήδη την πορεία τους στη χώρα μας έχοντας σαν ατού το τρίπτυχο ποιότητα – αξιοπιστία – τιμή αγοράς.

Φιλοσοφία μοτοσυκλετιστή

Η φλόγα για το κυνήγι της ελευθερίας σιγοκαίει βαθιά μέσα στις μοτοσυκλέτες της Voge και το ίδιο πιστεύουμε για πολλούς από εμάς. Στόχος της εταιρείας είναι να αναζωπυρώσει αυτή τη φλόγα και να ξαναφουντώσει το πάθος που μας οδηγεί στο να ξεπερνάμε κάθε φορά τα όριά μας. Η φιλοσοφία αυτή αποτυπώνεται και στο λογότυπο της Voge. Οι κυματισμοί είναι σαν τις πτυχές των ρούχων που ανεμίζουν την ώρα που οδηγούμε μοτοσυκλέτα. Οι τρεις γραμμές αντιπροσωπεύουν τη διασκέδαση, τη δυναμική και την ελευθερία, ενώ το τρίγωνο συμβολίζει τη σταθερότητα του brand Voge Motorcycles. Δεν φτιάχνουν μόνο μοτοσυκλέτες, δημιουργούν πάθος για την ελευθερία και αισιόδοξη ματιά στο μέλλον.

Μοτοσυκλέτες με σημασία στη λεπτομέρεια, εξαιρετική συναρμογή υλικών, πλήρη και επώνυμο εξοπλισμό, μοτοσυκλέτες που δημιουργήθηκαν για να κάνουν τη διαφορά και παράλληλα να αποτελέσουν σημείο αναφοράς στην κατηγορία τους και όχι μόνο. Βλέποντας τις μοτοσυκλέτες της Voge από κοντά, είναι εύκολο να αντιληφθείς την απτή ποιότητα κατασκευής, όπου η βαφή και το φινίρισμα εγγυώνται μοναδική αντοχή στο χρόνο. Η όλη κατασκευή είναι μελετημένη στην παραμικρή λεπτομέρεια και έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην εργονομία του συνόλου, με στόχο την απρόσκοπτη οδήγηση κάτω από κάθε οδηγική συνθήκη. Γιατί η συνολική premium αίσθηση πρέπει να διατηρείται παντού και πάντα, κάνοντας τη διαφορά ανά πάσα στιγμή.

Voge Motorcycles: Together, we ride

Μεγάλος κατασκευαστής

Η Voge Motorcycles δημιουργήθηκε από τη Loncin Industries Ltd με στόχο την κυριαρχία στην κατηγορία των πολυτελών μοτοσυκλετών μεσαίου κυβισμού. Η γκάμα της αναμένεται σύντομα να εμπλουτιστεί και με μοντέλα που θα διαθέτουν κινητήρες μεγαλύτερης χωρητικότητας.

Σημαντικές συνεργασίες

Η εταιρεία συνεργάζεται με τη BMW από το 2005, ενώ έχει προχωρήσει και σε στρατηγική συνεργασία με την MV Agusta για την εξέλιξη μοντέλων μεγαλύτερου κυβισμού, έχοντας αναλάβει να κατασκευάσει για λογαριασμό της κορυφαίας Ιταλικής εταιρείας μια νέα σειρά premium μοντέλων.

Αντιπροσωπεία-εγγύηση

Την αντιπροσώπευση της Voge Motorcycles έχει αναλάβει η γνωστή και πολύ δραστήρια εταιρεία Moto Trend SA, η οποία εξειδικεύεται στο χώρο επί σειρά δεκαετιών έχοντας επιδείξει φερεγγυότητα και σοβαρότητα σε κάθε επίπεδο. Στην επίσημη ιστοσελίδα www.voge.gr μπορείτε να δείτε όλα τα μοντέλα με αναλυτικές πληροφορίες, τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμές.

Voge Motorcycles: Together, we ride
DIMITRIS TRIANTAFILLOS

Ακολουθεί ένα καλογυρισμένο ολιγόλεπτο video, που απεικονίζει τη φιλοσοφία της Voge Motorcycles:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ