FORMULA 1

Χάμιλτον: "Θέλω συμφωνία με την Mercedes έως τα Χριστούγεννα"

Ο Χάμιλτον πανηγυρίζει την 3η θέση στο Άμπου Ντάμπι στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στην Formula 1 στις 13 Δεκεμβρίου του 2020.
Ο Χάμιλτον πανηγυρίζει την 3η θέση στο Άμπου Ντάμπι HAMAD MOHAMMED, POOL VIA AP

Ο Λούις Χάμιλτον μίλησε για το ζήτημα της ανανέωσης της συνεργασίας του με την Mercedes τονίζοντας ότι η υπόθεση θέλει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα Χριστούγεννα.

Ο Λούις Χάμιλτον εξασφάλισε τον έβδομο παγκόσμιο τίτλο του τρεις αγώνες πριν την ολοκλήρωση της σεζόν στην Formula 1. Ωστόσο, το συμβόλαιο του Βρετανού οδηγού με την Mercedes λήγει.

Οι δύο πλευρές έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και την επόμενη χρονιά, όμως οι υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμη.

Ο Χάμιλτον μίλησε μετά από τον τελευταίο αγώνα της σεζόν στο Άμπου Ντάμπι τονίζοντας ότι θέλει να παραμείνει στην Mercedes, ενώ επιθυμεί να υπάρξει συμφωνία μέχρι τα Χριστούγεννα.

"Ελπίζω τις επόμενες δύο εβδομάδες να συμφωνήσουμε. Θα ήταν καλό να τελειώσουμε μέχρι τα Χριστούγεννα. Σκοπεύω να είμαι εδώ και την επόμενη χρονιά. Νομίζω ότι ως ομάδα έχουμε να πετύχουμε πολλά στο άθλημα. Μπορούμε να ξεκινήσουμε συζητήσεις αυτή την εβδομάδα, ελπίζω να έχουμε τελειώσει πριν από τα Χριστούγεννα" ανέφερε συγκεκριμένα.

Η Mercedes παραμένει η μία από τις τρεις ομάδες μαζί με Red Bull και AlphaTauri που δεν έχουν επισημοποιήσει ακόμη το line-up τους για την επόμενη σεζόν.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ