MOTOGP

Επίσημο: Στις 19 Ιουλίου ξεκινάει η σεζόν στο MotoGP

MotoGP rider Jorge Lorenzo of Spain steers his motorcycle during the Valencia Motorcycle Grand Prix, the last race of the season, at the Ricardo Tormo circuit in Cheste, near Valencia, Spain, Sunday, Nov. 17, 2019. (AP Photo/Alberto Saiz)
MotoGP rider Jorge Lorenzo of Spain steers his motorcycle during the Valencia Motorcycle Grand Prix, the last race of the season, at the Ricardo Tormo circuit in Cheste, near Valencia, Spain, Sunday, Nov. 17, 2019. (AP Photo/Alberto Saiz) AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Το MotoGP ανακοίνωσε το καλεντάρι για τη φετινή σεζόν, με τον πρώτο αγώνα της χρονιάς να διεξάγεται στις 19 Ιουλίου επί ισπανικού εδάφους.

Μετά τη Formula 1, ήταν η σειρά του MotoGP να ανακοινώσει το καλεντάρι της φετινής σεζόν, η οποία επηρεάστηκε σημαντικά από τον κορονοϊό. Όπως έγινε επίσημα γνωστό, ο πρώτος αγώνας της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουλίου επί ισπανικού εδάφους, με το πλήρες πρόγραμμα να περιλαμβάνει τουλάχιστον δεκατρείς (13) αγώνες.

Το "τουλάχιστον" έχει να κάνει με το γεγονός πως παραμένει άγνωστο αν οι τέσσερις τελευταίοι αγώνες της χρονιάς σε ΗΠΑ, Αργεντινή, Ταϊλάνδη και Μαλαισία θα είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν. Το μείζον φυσικά έχει να κάνει με την επιστροφή των ομάδων και των αναβατών στην δράση, με την 19η Ιουλίου να σηματοδοτεί την έναρξη της σεζόν, η οποία -σε πρώτη φάση- είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί στις 15 Νοεμβρίου.

Αν, τώρα, οι τέσσερις τελευταίες κούρσες είναι δυνατό να πραγματοποιηθούν, τότε η σεζόν θα παραταθεί μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου.

Επίσημο: Στις 19 Ιουλίου ξεκινάει η σεζόν στο MotoGP

AP Photo/Alberto Saiz

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ