FORMULA 1

Φέτελ: "Με αδικεί η 11η θέση"

Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany poses for a photo at the Australian Formula One Grand Prix in Melbourne, Thursday, March 12, 2020. (AP Photo/Rick Rycroft)
Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany poses for a photo at the Australian Formula One Grand Prix in Melbourne, Thursday, March 12, 2020. (AP Photo/Rick Rycroft) AP

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ παραδέχτηκε την ατυχία και τα λάθη του που δεν του επέτρεψαν να τερματίσει ψηλότερα από την ενδέκατη θέση στο GP Άιφελ.

Για μία ακόμα φορά η επίδοση του Σεμπάστιαν Φέτελ δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή. Ναι, σίγουρα η Ferrari δεν τον βοηθάει, αλλά κι εκείνος κάνει αρκετά λάθη.

Κάτι που παραδέχτηκε μετά το GP του Άιφελ. Ο Γερμανός στάθηκε στην ατυχία, αλλά και στα λάθη του που δεν του επέτρεψαν να τερματίσει ψηλότερα από την ενδέκατη θέση.

Συγκεκριμένα δήλωσε: "Νομίζω ότι πάντα στον αγώνα τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, έχεις πολύ περισσότερους γύρους. Αλλά από εκεί που ξεκινήσαμε και με τη μέρα που είχαμε, δεν ήταν και ο πιο εύκολος. Κόλλησα στην κίνηση από δικό μου λάθος και μετά δεν ήταν δυνατό να κάνω μεγάλη πρόοδο.

Πιθανότατα είχαμε πολλά περισσότερα να δώσουμε, είχα να κρατήσω έναν καλύτερο ρυθμό και να τερματίσω σε μια καλύτερη θέση από αυτή που πήρα τελικά. Μας αδικεί η 11η θέση, μπορούσαμε και πιο κάτω. Σήμερα δεν ήταν καλή μέρα για εμάς".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ