FORMULA 1

Formula 1: Ο Μικ Σουμάχερ στην Haas από το 2021

Ο Μικ Σουμάχερ στην Γερμανία για την Alfa Romeo στις 8 Οκτωβρίου του 2020.
Ο Μικ Σουμάχερ στην Γερμανία για την Alfa Romeo AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

H Haas ολοκλήρωσε το lineup της για την σεζόν 2021 με τον γιο του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Μίκαελ Σουμάχερ, Μικ, να παίρνει μία θέση στην ομάδα.

Το 1991 στο GP του Βελγιού ο Μίκαελ Σουμάχερ έκανε το ντεμπούτο του στην Formula 1. Τριάντα χρόνια αργότερα, ο γιος του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή θα κάνει το δικό του ντεμπούτο στην κορυφαία κατηγορία του αθλήματος.

Η Haas ανακοίνωσε ότι την σεζόν 2021 θα οδηγάει γι' αυτήν, ο Μικ Σουμάχερ, με την ομάδα των ΗΠΑ να ολοκληρώνει το lineup της, αφού την Τρίτη (1/12) έκανε γνωστό ότι στο τιμόνι της θα βρίσκεται και ο Νικίτα Μαζέπιν.

Ο Μικ Σουμάχερ είναι στην πρώτη θέση φέτος στην Formula 2. Ο 21χρονος ανήκει στην ακαδημία των οδηγών της Ferrari και η απόκτησή του από την Haas μαρτυράει τις σχέσεις της αμερικανικής ομάδας με την Scuderia.

"Η προοπτική του να βρίσκομαι στην Formula 1 την επόμενη χρονιά με κάνει τρομερά χαρούμενο, μένω άναυδος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω της Haas, την Ferrari και την ακαδημία της για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν" δήλωσε ο Μικ Σουμάχερ.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ