FORMULA 1

Formula 1: Μπότας και... Λεκλέρκ ξεχώρισαν στο FP1 στο Μουτζέλο

Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany steers his car during the first practice session ahead of the Grand Prix of Tuscany at the Mugello circuit in Scarperia, Italy, Friday, Sept. 11, 2020. The Formula One Grand Prix of Tuscany will take place on Sunday. (AP Photo/Luca Bruno)
Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany steers his car during the first practice session ahead of the Grand Prix of Tuscany at the Mugello circuit in Scarperia, Italy, Friday, Sept. 11, 2020. The Formula One Grand Prix of Tuscany will take place on Sunday. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Με κόσμο στο Μουτζέλο, ο Τσαρλς Λεκλέρκ έδωσε ζωή στο επετειακό μονοθέσιο της Ferrari για το 1000ο Grand Prix της ιστορίας της στη Formula 1. Δείτε τους χρόνους του Free Practice 1.

Με θεατές στις εξέδρες για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα και με τον Τσαρλς Λεκλέρκ να κάνει σπουδαία προσπάθεια με το επετειακό μονοθέσιο της Ferrari στο 1000ο Grand Prix της ιστορίας της ξεκίνησε το Grand Prix της Τοσκάνης, στην πίστα του Μουτζέλο.

Σε ένα σιρκουί με διαδοχικές στροφές, αυξομειώσεις στο υψόμετρο που δίνουν ανηφόρες και κατηφόρες, αλλά και ελάχιστα σημεία στα οποία θα δούμε προσπεράσεις στον αγώνα της Κυριακής (13/9), οι 20 οδηγοί έγραψαν πολλούς γύρους ο κάθε ένας για να προσαρμοστούν σε μια διαδρομή που δεν υπήρχε στο αρχικό καλεντάρι αλλά προστέθηκε πριν από μερικές εβδομάδες.

Ο Βάλτερι Μπότας έγραψε τον ταχύτερο γύρο στο 1:17.879, με τον Μαξ Φερστάπεν να ακολουθεί στο 1:17.927 και τον Τσαρλς Λεκλέρκ να βρίσκεται στην τρίτη θέση (1:18.186) με 27 συμπληωμένους γύρους με τη μαλακή και τη μεσαία γόμα. Ο Λούις Χάμιλτον ήταν τέταρτος, ο νικητής του Grand Prix της Μόντσα, Πιερ Γκασί, ακολούθησε στην πέμπτη θέση, ενώ ο Σεμπάστιαν Φέτελ έμεινε μόλις 13ος.

Δείτε εδώ τους χρόνους των 20 οδηγών:

Formula 1: Μπότας και... Λεκλέρκ ξεχώρισαν στο FP1 στο Μουτζέλο
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ