FORMULA 1

Formula 1: Νέο φιάσκο για Ferrari - Φέτελ στο επεισοδιακό FP2 του Μουτζέλο

Formula 1: Νέο φιάσκο για Ferrari - Φέτελ στο επεισοδιακό FP2 του Μουτζέλο

Πανδαιμόνιο στο Free Practice 2 του Grand Prix της Τοσκάνης, με συγκρούσεις, οδηγικά λάθη και τον κινητήρα της Ferrari να σβήνει (!) στη μέση της επιστροφής του Σεμπάστιαν Φέτελ στο pitlane (VIDEOS).

Πραγματικά, αυτά που συμβαίνουν φέτος στη Ferrari είναι τόσα που μπορούν να σβήσουν τη μισή... ιστορία της κορυφαίας ομάδας όλων των εποχών στη Formula 1. Η Scuderia γιορτάζει στο Grand Prix της Τοσκάνης τον 1000ο αγώνα της στο άθλημα, ωστόσο η καλή επίδοση του Τσαρλς Λεκλέρκ στο Free Practice 1 "σβήστηκε" με το νέο φιάσκο που έζησε ο Σεμπάστιαν Φέτελ στο Free Practice 2.

Με τη διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί, ο Γερμανός πήγαινε προς το pitlane όταν ο κινητήρας του έσβησε στη μέση της διαδρομής. Προηγουμένως είχε χάσει τον έλεγχο του μονοθεσίου του σε μια φαινομενικά εύκολη στροφή, τελικά έγραψε τον 12ο χρόνο και είδε τον Λεκλέρκ στη 10η θέση.

Νωρίτερα, ο Σέρτζιο Πέρεζ χτύπησε τον Κίμι Ράικονεν βγαίνοντας από το pitlane, με τον Φινλανδό να βγαίνει εκτός πίστας και να καταλήγει στην αμμοπαγίδα την ώρα που ο Μεξικανός πλήγωνε την Racing Point του. Ακόμη πιο νωρίς, ο Λάντο Νόρις έχασε τον έλεγχο της McLaren του και τη διέλυσε, με την πίστα του Μουτζέλο να αποδεικνύει πως δεν συγχωρεί τα λάθη εν όψει του κυριακάτικου αγώνα που προβλέπεται... χαώδης.

Formula 1: Νέο φιάσκο για Ferrari - Φέτελ στο επεισοδιακό FP2 του Μουτζέλο




TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ