FORMULA 1

Formula 1: Θετικός στον κορονοϊό ο Στρολ μετά το GP του Άιφελ

Ο οδηγός της Racing Point, Λανς Στρολ
Ο οδηγός της Racing Point, Λανς Στρολ AP

Ο οδηγός της Racing Point, Λανς Στρολ, αποκάλυψε ότι μετά το GP του Άιφελ ήταν θετικός στον κορονοϊό, όμως πλέον είναι καλά και θα τρέξει στην Πορτογαλία.

Ο Λανς Στρολ αποσύρθηκε από το GP του Άιφελ στο Νίρμπουργκρινγκ, αφού δεν αισθανόταν καλά εμφανίζοντας συμπτώματα γρίπης. Κάπως έτσι, στο μονοθέσιο της Racing Point τον αντικατέστησε ο Νίκο Χούλκενμπεργκ.

Πριν από το Grand Prix, ο Καναδός οδηγός ήταν αρνητικός στον κορονοϊό, ωστόσο το τεστ που πραγματοποίησε αργότερα αποδείχθηκε θετικό στον COVID-19. "Θέλω να ξέρετε ότι πρόσφατα ήμουν θετικός στον κορονοϊό μετά το GP του Άιφελ" ανέφερε ο Στρολ στα social media.

Ο Στρολ ακολούθησε το υγειονομικό πρωτόκολλο και παρέμεινε σε καραντίνα. Το αποτέλεσμα του τελευταίου τεστ που έκανε ήταν αρνητικό, επομένως ο Καναδός οδηγός θα τρέξει στην Πορτογαλία. "Είμαι σε εξαιρετική φόρμα και ανυπομονώ να επιστρέψω στην ομάδα και να τρέξω στην Πορτογαλία" υποστήριξε ο πιλότος της Racing Point.

Να θυμίσουμε ότι ο έτερος πιλότος της Racing Point, ο Σέρτζιο Πέρες, είχε διαγνωσθεί επίσης θετικός στον κορονοϊό τον Αύγουστο με αποτέλεσμα να απουσιάσει από δύο αγώνες.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ