FORMULA 1

GP Μπαχρέιν: Ταχύτερος ο Φερστάπεν στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές της νέας σεζόν

Ο Μαξ Φερστάπεν στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές στο Μπαχρέιν για την Formula 1.
Ο Μαξ Φερστάπεν στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές στο Μπαχρέιν Ⓒ 2021 KAMRAN JEBREILI/ASSOCIATED PRESS

Ο Μαξ Φερστάπεν ήταν ο ταχύτερος με χρόνο 1:31.394 στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές της νέας σεζόν, που ξεκινάει από το GP του Μπαχρέιν. Δεύτερος ο Βαλτέρι Μπότας, τρίτος ο Λάντο Νόρις.

Από το Grand Prix του Μπαχρέιν ξεκινάει η νέα σεζόν της Formula 1. Ταχύτερος στις πρώτες δοκιμές του 2021 ήταν ο Μαξ Φερστάπεν. Ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull κατάγραψε χρόνο 1:31.249 και ήταν κατά 2.334 δευτερόλεπτα πιο αργός σε σχέση με τον χρόνο που κατέγραψε στην pre-season.

Στη δεύτερη θέση έχοντας σημειώσει 17 γύρους ολοκλήρωσε τη διαδικασία ο Βαλτέρι Μποτας με χρόνο 1:31.692, ενώ ακολούθησε με 1:31.897 ο Λάντο Νόρις.

Ο Λούις Χάμιλτον δεν βρέθηκε στην τριάδα, αφού κατέγραψε τον 4ο ταχύτερο χρόνο (1:31.921), και βρέθηκε μπροστά από Λεκλέρκ και Πέρες.

Ο Φέτελ με τη νέα του ομάδα την Aston Martin, προκάλεσε ζημιά στα μαλακά ελαστικά του κατά τη διάρκεια των δοκιμών και με νέο σετ κατάφερε να βρεθεί στη 12η θέση μπροστά από τον team-mate του, Λανς Στρολ. Ο Φερνάντο Αλόνσο στην επιστροφή του στην Formula 1 με την Alpine ολοκλήρωσε τη διαδικασία στην 16η θέση, πίσω από τον Οκόν.

Αναλυτικά η κατάταξη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: ⓒ 2021 Kamran Jebreili/Associated Press

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ