FORMULA 1

Η αναμνηστική ομαδική photo της Ferrari για το 1000ο Grand Prix της ιστορίας της

Η αναμνηστική ομαδική photo της Ferrari για το 1000ο Grand Prix της ιστορίας της

Μια καταπληκτική αναμνηστική ομαδική φωτογραφία για το 1000o Grand Prix της ιστορίας της δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Twitter η Ferrari.

Η σεζόν δεν εξελίσσεται καλά, οι εγκαταλείψεις, οι κακές εμφανίσεις, τα πολλά μηχανικά προβλήματα, η αποχώρηση του Σεμπάστιαν Φέτελ και το σημαντικό έδαφος που έχει χαθεί συγκριτικά με τον ανταγωνισμό, έχουν βάλει τη Ferrari σε μια πολύ αμήχανη και άσχημη κατάσταση. Παρόλα αυτά, η Scuderia γιορτάζει στο Grand Prix της Τοσκάνης το 1000ο Grand Prix της ιστορίας της στη Formula 1, με την ελπίδα να έχει ένα καλό πλασάρισμα στις σημερινές κατατακτήριες δοκιμές και ένα ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα στον αυριακό αγώνα.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (12/9), λίγη ώρα πριν από το Free Practice 3, σύσσωμη η αποστολή που βρίσκεται στο Μουτζέλο μπήκε στην πίστα μαζί με τους δυο οδηγούς και τα επετειακά μονοθέσια, για να προκύψει η αναμνηστική ομαδική φωτογραφία αυτού του special κατορθώματος.

" Από την πρώτη σεζόν της Formula 1, βρισκόμαστε πάντα στην πίστα. Πολλά έχουν αλλάξει στη διάρκεια αυτών των 1000 Grand Prix, όμως η αγάπη για την πρόκληση και το πάθος γι' αυτό το άθλημα παραμένουν τα ίδια" αναφέρεται στη λεζάντα της εικόνας.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ