FORMULA 2

Μικ Σουμάχερ: Ως πρωταθλητής της Formula 2 ανοίγει τα φτερά του για την Formula 1

Ο Μικ Σουμάχερ πανηγυρίζει τη νίκη του στο Hungaroring
Ο Μικ Σουμάχερ πανηγυρίζει τη νίκη του στο Hungaroring ZSOLT CZEGLEDI/MTI VIA AP

Ο Μικ Σουμάχερ είναι ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής στη Formula 2 λίγες μέρες πριν αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την είσοδο του στην Formula 1.

Από την αρχή της πορείας του στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού ο Μικ Σουμάχερ κρατούσε χαμηλούς τόνους παρά το γεγονός ότι τα φώτα της δημοσιότητας ήταν στραμμένα πάνω του.

Εκείνος προσπαθούσε να μείνει μακριά από τη σκιά του πατέρα του και να χαράξει το δικό του δρόμο. Το μεσημέρι της Κυριακής (06/12) θα είναι ένα από αυτά που θα θυμάται για πάντα.

Ο 21χρονος Γερμανός πιλότος είναι ο νέος πρωταθλητής στην Formula 2 αφού στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς η διαφορά των 14 βαθμών που είχε από τον Ιλότ δεν καλύφθηκε.

Έτσι, ο Μικ Σουμάχερ αποχαιρετά τον κόσμο της Formula 2 ως πρωταθλητής και ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά του για την Formula 1 και την Haas.

Το 1991 στο GP του Βελγιού ο Μίκαελ Σουμάχερ έκανε το ντεμπούτο του στην Formula 1. Τριάντα χρόνια αργότερα, ο γιος του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή θα κάνει το δικό του ντεμπούτο στην κορυφαία κατηγορία του αθλήματος.

TAGS FORMULA 2 FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ