MOTOGP

MOTO GP: Πρώτος και με ρεκόρ πίστας στο FP2 ο Μάρκεθ

Marc Marquez of Spain drives his motorcycle during the Moto GP race at the Termas de Rio Hondo circuit in Argentina, Sunday, March 31, 2019. (AP Photo/Nicolas Aguilera)
Marc Marquez of Spain drives his motorcycle during the Moto GP race at the Termas de Rio Hondo circuit in Argentina, Sunday, March 31, 2019. (AP Photo/Nicolas Aguilera) AP

Ο Μαρκ Μάρκεθ ήταν ταχύτερος στο FP2 στην πίστα του Silverstone και με 1.59.476 έκανε νέο ρεκόρ γύρου στην πίστα. Ακυρώθηκε ο χρόνος του Κουαρταράρο.

Εντυπωσιακός ήταν ο Μαρκ Μάρκεθ στη δεύτερη διαδικασία ελεύθερων δοκιμαστικών στην πίστα του Silverstone. Ο πρωταθλητής του Moto GP ήταν ο ταχύτερος της διαδικασίας και έδειξε τα δόντια του ενόψει του Σαββατοκύριακου.

Ο Ισπανός ήταν ταχύτερος στο FP2 στην πίστα του Silverstone και με 1:59.476 έκανε νέο ρεκόρ γύρου στην πίστα.

Για την ακρίβεια ταχύτερος όλων ήταν ο Φάμπιο Κουαρταράρο με 1:59.225, όμως αργότερα ο χρόνος του ακυρώθηκε αφού είχε παραβιάσει τα όρια της πίστας. Πίσω τους ήταν ο Μάβερικ Βινιάλες με 1:59.765 και τέταρτος ο Βαλεντίνο Ρόσι με 1:59.937. Ο χρόνος του γιατρού δεν μέτρησε και αυτός αφού όπου και ο Κουαρταράρο ξεπέρασε τα όρια της πίστας.

Ο τελευταίος που έκανε χρόνο κάτω από τα δύο λεπτά ήταν ο Καλ Κράτσλοου με 1:59.993.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ FP2

MOTO GP: Πρώτος και με ρεκόρ πίστας στο FP2 ο Μάρκεθ
TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ