MOTOGP

MotoGP: Στην Petronas Yamaha το 2021 ο Βαλεντίνο Ρόσι

Italy's Valentino Rossi rides his Yamaha during the fourth practice session for Sunday's Emilia Romagna Motorcycle Grand Prix at the Misano circuit in Misano Adriatico, Italy, Saturday, Sept. 19, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
Italy's Valentino Rossi rides his Yamaha during the fourth practice session for Sunday's Emilia Romagna Motorcycle Grand Prix at the Misano circuit in Misano Adriatico, Italy, Saturday, Sept. 19, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Με την Petronas Yamaha θα τρέξει το 2021 ο Βαλεντίνο Ρόσι, με τον εννέα φορές παγκόσμιο πρωταθλητή να συνεχίζει την καριέρα του στο MotoGP.

Το ταξίδι του Βαλεντίνο Ρόσι στο MotoGP θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά. Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα τρέξει το 2021 με την Petronas Yamaha SRT στο πλευρό του Φράνκο Μορμπιντέλι.

"Η Petronas Yamaha Sepang Raving Team είναι περήφανη που ανακοινώνει ότι ο Βαλεντίνο Ρόσι θα βρίσκεται στην ομάδα μας την σεζόν 2021. Ο Βαλεντίνο Ρόσι δεν χρειάζεται συστάσεις, θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους και σπάει τα ρεκόρ από το 2000" αναφέρει η ομάδα στην ανακοίνωσή της.

Ο Ρόσι, ο οποίος θα συνεχίσει να τρέχει για 26η χρονιά, δήλωσε: "Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω και το 2021 και θα το κάνω με την Petronas Yamaha Sepang Racing Team. Σκέφτηκα πολύ πριν πάρω την απόφαση, γιατί ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Για να είσαι στην κορυφή του MotoGP πρέπει να δουλέψεις σκληρά. Μου αρέσει ακόμη όμως και θέλω να τρέχω".

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ