WRC

Toyota και Hyundai έκαναν δοκιμές στην Ελλάδα

Toyota και Hyundai έκαναν δοκιμές στην Ελλάδα

Ο Λευτέρης Αυγενάκης κάθισε στο μπάκετ του συνοδηγού, με τον Σεμπαστιάν Λεμπ στο τιμόνι του Hyundai i20.

Μπορεί η Ελλάδα να μην έχει, πλέον, αγώνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι ( WRC), κυρίως για οικονομικούς λόγους, εντούτοις τα χώματά της επιλέγουν οι ομάδες του θεσμού προκειμένου να κάνουν τις δοκιμές τους, όταν πρόκειται να αγωνιστούν σε παρόμοια εδάφη, όπως της Τουρκίας, όπου θα γίνει ο επόμενος αγώνας του WRC, 18-20 Σεπτεμβρίου.

Πρώτα ήρθε η ομάδα της Toyota, πριν μερικές ημέρες, στην περιοχή της Στερεάς Ελλάδας και έπειτα η Hyundai, η οποία έκανε δοκιμές στο Λουτράκι Κορινθίας, με τη συμμετοχή των τριών οδηγών της, Οτ Τάνακ, Τιερί Νεβίλ και Σεμπαστιάν Λεμπ.

Μάλιστα, το παρών στις δοκιμές έδωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης Αυγενάκης, προσκεκλημένος της Hyundai Motorsport, ο οποίος συνομίλησε με στελέχη της ομάδας, τεχνικούς και τους οδηγούς της, που δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την οργάνωση και την ασφάλεια των δοκιμών, αλλά και τον καλό καιρό που τους επιτρέπει να προετοιμαστούν κατάλληλα για τους επόμενους αγώνες του WRC.

Επιπλέον, στην απόφαση αυτή της ομάδας, να πραγματοποιηθούν οι δοκιμές στην Ελλάδα, ιδιαίτερο ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι η χώρα μας παραμένει ασφαλής προορισμός λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Μάλιστα, η ομάδα της Hyundai προσέφερε στον Λευτέρη Αυγενάκη την εμπειρία της συνοδήγησης σε μια ειδική διαδρομή, με τον 9 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Σεμπαστιάν Λεμπ.

TAGS WRC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ