WRC

WRC: Στον αέρα ακόμα τρεις αγώνες

WRC: Στον αέρα ακόμα τρεις αγώνες

Το WRC ενημέρωσε πως το προσεχές διάστημα αναμένεται η απόφαση των διοργανωτών ακόμα τριών αγώνων για το πότε και εάν θα διεξαχθούν.

Είναι δεδομένο ότι ο κορονοϊός έχει χτυπήσει και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Πολλοί αγώνες έχουν αναβληθεί, άλλοι ακυρώθηκαν και τα πράγματα παραμένουν αρκετά ρευστά μέχρι και σήμερα.

Μετά την αναβολή αγώνων σε Αργεντινή, Πορτογαλία και Ιταλία οι διοργανωτές οι άνθρωποι του WRC περιμένουν τις αποφάσεις και για τους αμέσως επόμενους αγώνες.

Στις 15 Μαΐου θα ανακοινώσει η Κυβέρνηση της Κένυα το τι θα γίνει με τον αγώνα που ήταν προγραμματισμένος γις τις 16-19 Ιουλίου. Λίγες ημέρες αργότερα η Κυβέρνηση της Φινλανδίας θα εξετάσει την αλλαγή ημερομηνίας στον αγώνα της χώρας.

Κανονικά ήταν να διεξαχθεί στις 6-9 Αυγούστο, ωστόσο το πιθανότερο είναι να πάει για τον Σεπτέμβριο. Στις αρχές εκείνου του μήνα είναι προγραμματισμένος ο αγώνας της Νέας Ζηλανδίας (3-6/09) όμως είναι άγνωστο εάν θα διεξαχθεί τότε, ενώ στις 24-27 του ίδιου μήνα είναι προγραμματισμένο το ράλι Τουρκίας.

Τέλος, ακόμα δεν έχει αλλάξει κάτι με τους τρεις τελευταίους αγώνες της χρονιάς σε Γερμανία (15-18/10), Μεγάλη Βρετανία (29/10-1/11) και Ιαπωνία (19-22/11).

Το WRC ενημέρωσε ότι οι προσπάθειες θα συνεχιστούν για να υπάρξει ένα νέο καλεντάρι τονίζοντας ότι προέχρι η υγεία όλων.

TAGS WRC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ