OPINIONS

Η ΑΕΚ είναι ο... Ταλαιπωριακός

Η ΑΕΚ είναι ο... Ταλαιπωριακός
EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου γράφει για την κάκιστη εικόνα της ΑΕΚ απέναντι σε έναν αντίπαλο χωρίς ιδιαίτερο νεύρο και δυνάμεις, ο οποίος κυριάρχησε εύκολα.

Έχω δει την ΑΕΚ να δεινοπαθεί στο "Γ. Καραϊσκάκης". Να δέχεται πολλά γκολ, να ταπεινώνεται, να ισοπεδώνεται. Δεν είναι ωραίο, αλλά σε έναν βαθμό, είναι και κατανοητό όταν ο αντίπαλος διαθέτει παίκτες μεγάλης κλάσης. Γνώμη μου είναι αυτή, ο καθένας μπορεί να την εκλάβει όπως θέλει, όμως αυτός ο Ολυμπιακός, παίκτες επιπέδου Γκαλέτι, Τζόρτζεβιτς, Ριβάλντο, Καρεμπέ, Ζιοβάνι (κ.α.), δεν διαθέτει για να κερδίζει τόσο αδιανόητα εύκολα.

Το να χάνεις με πάνω τα πόδια από τον "ταλαίπωρο" Αβραάμ Παπαδόπουλο και παίκτες επιπέδου Μασούρα, Σουνταντί, Ελ Αραμπί, Μπουχαλάκη, κατά την άποψή μου υπερτιμημένων και μετρίων δυνατοτήτων, για μένα όχι, δεν είναι νορμάλ. Πιστεύω ότι δεν είναι κάτι τόσο ξεχωριστό για να τους φοβάσαι και στο τέλος να μιλάς γι αυτούς, λες και επρόκειτο για τίποτε αρτίστες της μπάλας. Όπως και να το κάνουμε, δεν είναι τέτοιοι…

Να χάσεις, ναι, να χάσεις! Αλλά να σου λέει μετά το τέλος του αγώνα ο Κωστένογλου ότι " τα παιδιά προσπάθησαν και δεν έχω παράπονο", τότε φίλτατε, κάτι κι εσύ δεν κάνεις καλά. Τα φορτώσαμε όσα έπρεπε να φορτωθούν στους υπόλοιπους, αλλά εδώ κόουτς, είσαι λάθος. Εκτός αν ο Καμαρά είναι ο Λάμπαρντ και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι…

Να παίρνει τη μπάλα στον κεντρικό άξονα και να βρίσκει τρία ελεύθερα σουτ με πρόσωπο στην εστία, λες και παίζει διπλό προπόνησης στου Ρέντη. Δεν υποτιμώ κανέναν στη ζωή, αλλά μου είναι και δύσκολο να αποδέχομαι ότι παίκτες μετρίων δυνατοτήτων, αντιμετωπίζονται ως κάτι το ξεχωριστό και σκορπούν το φόβο. Αυτά που έκανε ο Καμαρά με την ΑΕΚ, να βρει τρεις φορές φάτσα το τέρμα για να εκτελέσει, δεν τα βρίσκει ούτε με τον φετινό Πανιώνιο.

Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που, ας το συμφωνήσουμε αυτό, πληρώνει και θα ισχύει για πολύ καιρό ακόμα αυτό, την καλοκαιρινή λαίλαπα των Λυμπερόπουλου - Καρντόσο και την εμπιστοσύνη που ο Μελισσανίδης παρείχε στο πρώτο εκ των δύο, για να δημιουργήσει κάτι που θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να αλλάξει. Οι τυφλοί μίλησαν και οι μουγγοί είδαν το περασμένο καλοκαίρι, λόγω της ανεπάρκειας ανθρώπων που επωμίσθηκαν δύσκολους ρόλους και έλαβαν θέσεις πολύ υψηλές για τις άκρως περιορισμένες δυνατότητές τους.

Σήμερα ερχόμαστε να μιλήσουμε για την ΑΕΚ που θα ήθελε να είναι διεκδικητική έως το τέλος. Είναι απίθανο πλέον να συμβεί αυτό, ας κοιτάξει σε πρώτη φάση πως θα κρατηθεί σε μια διαφορά που δεν θα ξεφύγει πάνω από τους 10 βαθμούς στα επόμενα ματς (με Ατρόμητο, Παναθηναϊκό, Άρη και ΟΦΗ) κι έπειτα το συζητάμε ξανά. Αυτή δεν είναι ομάδα που σε κάνει να την εμπιστεύεσαι για το οτιδήποτε. Οι αλλαγές θα πρέπει να είναι ριζικές. Θα επανέλθω πιο συγκεκριμένα!

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ