24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

24ο Ευαγγέλιο: Δεν έφυγε για τα λεφτά ο Λουτσέσκου!

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μέσα από 12 ερωταπαντήσεις το 24ο Ευαγγέλιο λύνει κάθε απορία και δίνει όλο το παρασκήνιο της αποχώρησης – βόμβα του Ραζβάν Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ για τη... Ρεάλ της Ασίας! Πότε του έκανε την πρόταση η Αλ Χιλάλ, πότε το αποφάσισε, πως προσπάθησε να τον μεταπείσει ο Ιβάν, γιατί επέλεξε να το πει την ημέρα άφιξης των Στοχ, Ντούγκλας και οι μαζεμένοι λόγοι της... εγκατάλειψης.

Το 24ο Ευαγγέλιο σάς παρουσιάζει όλο το παρασκήνιο της αποχώρησης – βόμβα του Ραζβάν Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ με ένα διαφορετικό και... πρωτότυπο τρόπο: μέσα από 12 ερωτήσεις – απαντήσεις που λύνουν/εξηγούν κάθε απορία.

Πάμε κατευθείαν στο ψαχνό:

1.Πότε πήγε στον Ραζβάν Λουτσέσκου η πρόταση από την Αλ Χιλάλ;

Στις αρχές Μαΐου...

2.Πότε ο Ρουμάνος τεχνικός άρχισε να σκέφτεται σοβαρά την... έξοδο του από την Τούμπα;

Στις αρχές της εβδομάδας, όταν μάλιστα από την Ρουμανία γνωστοί του είχαν μεταφέρει στην στήλη : “ο Ραζβάν ή θα ... σκάσει στον ΠΑΟΚ ή θα σηκωθεί και θα φύγει”!!

3.Πότε ανακοίνωσε/ενημέρωσε πως ενεργοποιεί το μπάι άουτ των 2 εκατ. που είχε μπει στο δεύτερο συμβόλαιό του και φεύγει;

Το πρωί της Παρασκευής...

4 . Σε ποιόν από τον ΠΑΟΚ το είπε πρώτα;

Στον Ιβάν Σαββίδη, με τον οποίο άλλωστε ήταν από τους ελάχιστους στον οργανισμό ΠΑΟΚ που είχαν απευθείας και συχνή επαφή με τον ιδιοκτήτη, μιλώντας στα ρώσικα.

5.Πως αντέδρασε ο Ιβάν Σαββίδης;

Προσπάθησε να μεταπείσει τον Ρουμάνο τεχνικό και για να του αποδείξει πως τον περιβάλει με απόλυτη εμπιστοσύνη φέρεται να του πρότεινε να υπογράψουν το συμβόλαιο που ο ίδιος θα επιθυμούσε!!

6.Ήταν σύμπτωση ή υπήρχε ... συμβολισμός στο τάιμινγκ της απόφασης του Λουτσέσκου για αποχώρηση, που συνέπεσε με την ημέρα άφιξης στη Θεσσαλονίκη των Ντόουγκλας Αγκούστο και Στόχ;

Όχι, λένε, όσοι γνωρίζουν καλά τον Ρουμάνο κόουτς...

7.Είναι όντως μυθική η προσφορά της Αλ Χιλάλ στον Λουτσέσκου;

Κυκλοφορεί πως οι φιξαρισμένες ετήσιες αποδοχές του δεν θα πέσουν από τα 4 εκατ. €. Όχι πως στον ΠΑΟΚ καθάριζε λίγα... Περίπου στο 1 εκατ. € το χρόνο...

8.Το φλερτ της Αλ Χιλάλ με τον Λουτσέσκου είχε παρελθόν;

Ναι! Αυτή είναι η τρίτη φορά και... φαρμακερή που του κατέθεσε πρόταση. Η πρώτη ήταν στην Ξάνθη και η δεύτερη ως προπονητής του ΠΑΟΚ. Κατά κάποιο τρόπο ο Ραζβάν αποτελούσε για την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας κάτι σαν προπονητικό απωθημένο!!

9.Τελικά ο Λουτσέκσου εγκατέλειψε για τα... πετροδόλαρα την Τούμπα

Όσοι τον έχουν ζήσει γνωρίζουν πως οικογενειακά και τεράστια οικονομική επιφάνεια διαθέτουν στην Ρουμανία και περισσότερο φιλόδοξος είναι από... κυνηγός χρημάτων κι αν αυτό επιδίωκε δεν θα το έκανε τώρα, με την προετοιμασία να έχει ξεκινήσει αφού η Αλ Χιλάλ τον πιέζει εδώ και σχεδόν δυο μήνες!!

10.Ο Γιώργης Σαββίδης και οι... μεταγραφές ήταν οι βασικοί λόγοι που οδήγησαν τον Λουτσέσκου στην απόφαση της φυγής;

Δεν ήταν ένας ή δυο λόγοι αλλά πολλοί που μαζεύτηκαν και έκαναν να... ραγίσει το γυαλί. Από πλευράς Λουτσέσκου έμπαινε πλέον θέμα ... ψυχισμού (συγκέντρωσης, πάθους, έμπνευσης). Είχε να κάνει με μεταγραφικές επιλογές άλλων, με αποχωρήσεις παικτών, με... καθυστερήσεις υποθέσεων και γενικότερα με το όλο σύστημα που καταλάβαινε πως δεν μπορεί να το ελέγξει. Μαζεύτηκαν το τελευταίο μήνα παρά πολλά, που είχαν να κάνουν με τον προγραμματισμό της ομάδας και για να μην... σκάσει αποχώρησε φέρνοντας και λεφτά στον ΠΑΟΚ. Ουσιαστικά η παρεμβατικότητα του Γιώργη Σαββίδη και του κύκλου του ήταν που προκάλεσε το αδιέξοδο με τον Ραζβάν.

11.Η Σαουδική Αραβία και η Αλ Χιλάλ καλύπτουν τις φιλοδοξίες του;

Προφανώς... Άλλωστε πλέον στην Σαουδική Αραβία εδώ και ένα χρόνο γίνεται οτι στην Κίνα προηγουμένως. Η Αλ Χιλάλ είναι η... Ρεάλ της Ασίας. Και στο ρόστερ της βρίσκεις παικταράδες όπως οι Τζοβίνκο, Γκομίς, Σοριάνο, Κάρλος Εντουάρντο, Καρίγιο αλλά και τον... Μποτία!

12.Πότε αναχωρεί από Θεσσαλονίκη ο Λουτσέσκου;

Ο Ρουμάνος τεχνικός ήδη αποχαιρέτησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ και στον Ριάντ τον περιμένουν είτε σήμερα Σάββατο ή την Δευτέρα.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ