24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

24ο Ευαγγέλιο:Γιατί καθυστέρησε ο Ζιλ Ντίας

ΑΦΙΞΗ ΖΙΛ ΝΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΖΙΛ ΝΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το "24ο Ευαγγέλιο" έμαθε τον λόγο που ο Ζιλ Ντίας ήρθε σήμερα στην Ελλάδα, παρότι είχε κλείσει από τις αρχές του μήνα. Τα πραγματικά "θέλω" της Μονακό, ο απόλυτος ρόλος του Μέντες και το... fake news.

Σήμερα έρχεται, αύριο έρχεται, την άλλη εβδομάδα έρχεται. Τελικά έπρεπε το ημερολόγιο να γράψει 24 Ιανουαρίου για να πατήσει το πόδι του στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” ο Πορτογάλος εξτρέμ. Κι ας είχε συμφωνήσει να έρθει δανεικός για 1,5 χρόνο στον Ολυμπιακό από τις αρχές του μήνα!!

Όλο αυτό το διάστημα γράφτηκαν κι ακούστηκαν διάφορα για τους λόγους που καθυστερούσε η ολοκλήρωση του deal με τον Ζιλ Ντίας. Το " 24ο Ευαγγέλιο" έχει την δική του ενημέρωση, από την πιάτσα agents και όχι μόνο, σύμφωνα με την οποία μας μεταφέρθηκε -με κατηγορηματικό τρόπο μάλιστα- πως ουδέποτε υπήρξε μπλοκάρισμα από πλευράς της ιδιοκτήτριας Μονακό.

Οι Μονεγάσκοι ούτε εξέτασαν ποτέ την άμεση επιστροφή του Ζιλ Ντίας στην ομάδα τους, ούτε το θέμα ήταν οικονομικό. Έτσι κι αλλιώς, στην Μονακό του Ανρί, οι προτεραιότητες για την μεταγραφική ενίσχυσή της στις θέσεις του Ζιλ Ντίας ήταν άλλες.

Ο Ζιλ Ντίας είναι από τους πελάτες του "χρυσοδάκτυλου" agent Ζόρζε Μέντες, που πάνε εκεί που θα αποφασίσει να τους στείλει. Όπως συνέβη και μια βραδιά του Αυγούστου. που ο Ζοσέ Σα πήρε εντολή από τον Μέντες να έρθει στον Ολυμπιακό και "υπάκουσε"! Επίσης, η Μονακό. όπως και οι Γουλβς, Ατλέτικο Μαδρίτης, Βαλένθια, Μπράγκα, Μπενφίκα, θεωρούνται στην μανατζερική πιάτσα ως κλαμπ που ο Μέντες κάνει ο,τι θέλει!

Από τη στιγμή, λοιπόν, που ο Μέντες συμφώνησε από την αρχή του μήνα ο πελάτης του Ντίας να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, μόνο η... Φόρεστ μπορούσε να χαλάσει αυτή την μετακίνηση. Και η Νότιγχαμ ήταν ο λόγος ακριβώς που μπλοκαρίστηκε μέχρι σήμερα η άφιξη του Ζιλ Ντίας. Δεν ήθελαν να τον αφήσουν, ειδικά από την στιγμή που προέκυψε και νέος κόουτς, ο Μάρτιν Ο' Νιλ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, πάντως, δεν υπήρξε και θέμα να έβαλε προσωρινά ο Ολυμπιακός τον Ζιλ Ντίας στον... πάγο, γιατί του προέκυψε ή κοιτούσε άλλη περίπτωση εξτρέμ (γράφτηκαν διάφορα ονόματα). Το θέμα ήταν διαδικαστικό και είχε να κάνει αποκλειστικά με τα... εσωτερικά της Νότιγχαμ Φόρεστ.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ