24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

24ο Ευαγγέλιο: Η αλήθεια για Βαρέλα - Αλ Χιλάλ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

To 24o Ευαγγέλιο αποκαλύπτει τι ισχύει με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Αλ Χιλάλ για τον Φερνάντο Βαρέλα, αλλά και με τον παίκτη-έκπληξη που αρέσει στον Ραζβάν Λουτσέσκου από τη Super League.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε έντονη φημολογία πως ο Φερνάντο Βαρέλα απασχολεί έντονα την Αλ Χιλάλ του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ωστόσο, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το 24ο Ευαγγέλιο, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν πρόκειται να κινηθεί για παίκτη της πρώην ομάδας του, παρά μόνο σε περίπτωση που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Δικεφάλου.

Όπως είναι για παράδειγμα ο Δημήτρης Μελιόπουλος, ο οποίος αναμένεται να δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα προκειμένου να πάρει παιχνίδια, αφού με την Αμπέλ Φερέιρα ήταν ξεκάθαρο πως δεν θα έπαιρνε ευκαιρίες.

Η αλήθεια είναι, πάντως, πως στον Λουτσέσκου αρέσει Σουπερλιγκάτος άσος, το όνομα του οποίου θα προκαλέσει έκπληξη, αλλά είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί τώρα η μεταγραφή λόγω των υποχρεώσεων της ομάδας του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ