24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Η πρόταση της Σταντάρ για Ελ Καντουρί και ο τσακωμός με τον Ραϊόλα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Το "24ο Ευαγγέλιο" εξηγεί γιατί η πρόταση της Σταντάρ Λιέγης για τον Ομάρ Ελ Καντουρί έχει σοβαρές πιθανότητες ενώ υπερέχει σαφώς της Πάρμα. Ο... Γκόικο Τσίμιροτ, το βελγικό διαβατήριο,το ξαφνικό διαζύγιό του με τον μεγαλοατζέντη Ραϊόλα και τα 800.000 της προμήθειας από τον ΠΑΟΚ!

Δεν είναι μόνον οι προσθήκες που απασχολούν το μεταγραφικό ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Στο προσκήνιο έρχονται και οι αποχωρήσεις με τον Μαροκινό εξτρέμ του "Δικεφάλου", Ομάρ Ελ Καντουρί, να διεκδικείται από Βέλγους και Ιταλούς.

To 24o Ευαγγέλιοέψαξε την υπόθεση Ελ Καντουρί και σας μεταφέρει πως έχουν τα δεδομένα:

  1. Η Σταντάρ Λιέγης είναι η ομάδα που έχει καταθέσει ήδη επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ για την αγορά του. Δεν πλησιάζει βέβαια το 1,8 με 2 εκατ. € που τον κοστολογεί ο “Δικέφαλος”, αλλά θεωρείται καλή και είναι συζητήσιμη.

  2. Η προσφορά της Πάρμα, που γράφουν οι Ιταλοί πως έχει συμφωνήσει με τον Ελ Καντουρί, είναι πολύ χαμηλότερη από της βελγικής ομάδας κι αφορά δανεισμό με οψιόν αγοράς. Και μιλάμε για ενημέρωση, όχι για επίσημη πρόταση...

  3. Ο Ελ Καντουρί τα έσπασε με τον ατζέντη του, τον διάσημο Μίνο Ραιόλα, κατηγορώντας τον πως δεν ασχολιόταν σοβαρά μαζί του για να του βρει ομάδα στην Ιταλία. Στην ιταλική πιάτσαagentsπάντως υποστηρίζουν πως η Πάρμα αποτελεί... προεργασία του Γραφείου Ραϊόλα!

  4. Με την Σταντάρ Λιέγης ο Ραϊόλα δεν έχει καμία σχέση, όπως και με τον Ελ Καντουρί πλέον. Κι αυτό, διότι σύμφωνα με την πλευρά του παίκτη, τον Ραϊόλα μάλλον δεν θα τον "χαλούσε" να μείνει ο πρώην πελάτης του στην Τούμπα αφού βάσει συμφωνίας για κάθε χρόνο εκεί ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να πληρώνει στονagent 200.000€ προμήθεια.

  5. Συνολικά για την 4ετία του Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ ο Ραϊόλα έχει λαμβάνειν 800.000 € σε προμήθειες (έχει προεισπράξει 200 χιλιάρικα). Κι αυτά τα λεφτά είναι ανεξάρτητα από την προμήθεια που πλήρωνε ο Ελ Καντουρί στον Ραϊόλα.

  6. HΣταντάρ αυτή την στιγμή έχει σοβαρές πιθανότητες για την απόκτηση του Ελ Καντουρί, για τον οποίο μετράει πως έχει και βελγικό διαβατήριο (γεννημένος στις Βρυξέλλες)

Θυμίζουμε πως πέρσι τέτοια εποχή η Σταντάρ Λιέγης είχε ξαναγοράσει παίκτη από τον ΠΑΟΚ, τον Τσίμιροτ αντί 2,5 εκατ. €

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ